Arhiva pentru eticheta: fluturasi

BEC da unda verde campaniei murdare a PSD

BEC da unda verde campaniei murdare a PSD

Biroul Electoral Central a dat liber la împărțirea materialelor publicitarea calomnioase la adresa lui Klaus Iohannis. BEC a anulat o decizie a Biroului Electoral Județean Timiș, care interzisese „fluturașii” calomniatori. Culmea, BEC susține că aceste materiale nu sunt asumate, dând însă un răspuns pozitiv la o contestație formulată de PSD.

Liber la lovituri sub centura in campanie: Robu, atacat cu fluturasi in culorile PNL

Declarațiile făcute de-a valma de primarul Nicolae Robu sunt taxate de adversarii politici. În cutiile poștale ale alegătorilor au ajuns, în ultimele zile, false flyere PNL, care, deși au culorile partidului, îl fac mincinos pe Robu, culmea, cu propriile „arme”. UPDATE: Robu spune că, disperați până peste toate, realizatorii fluturașilor au mai degrabă logică de… găină!

Anticoruptie cu… fluturasi

De Ziua Internaţională Anticorupţie nu au prins corupţi. Au împărţit, în schimb, flyere. Este vorba de ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Timiş, structura teritorială a D.G.A. Împreună cu polițiștii de la IPJ Timiș, aceștia au distribuit diverse imprimate în zona centrală a Timișoarei.

Medicii de familie pregatesc pacientii pentru 1 aprilie

Medicii de familie timişeni au decis să-şi informeze, din timp, pacienţii asupra prevederilor din noul contract-cadru pe care îl impune casa de asigurări de sănătate. Ei vor să preîntâmpine nemulţumirile celor pe care ar trebui să-i trateze în mod egal, dar pe care, din cauza restricţiilor, vor fi nevoiţi să-i selecteze.

Top