Arhiva pentru eticheta: halele timco

gheorghe fikl

Concert, teatru, poveste, putere. Cu Fikl la Festivalul de Teatru Dom 100

Concert, teatru, poveste, putere. Cu Fikl la Festivalul de Teatru Dom 100

Trebuie să fie arta împotriva puterii? E întrebarea-provocare la care sunt invitați să răspundă, într-un mod cât se poate de interesant, timișorenii. Propunerea vine din partea Festivalul de Teatru Dom 100 și are ca puct de plecare pictura artistului contemporan Gheorghe Fikl.

Fashion Fridays, pentru… Cochete pe Biciclete! Aniversare la moda, cu multe surprize

De zece ori Fashion Fridays, așa că se cere un eveniment aniversar special! Acesta va avea loc duminică 22 mai, ȋn colaborare cu Verde pentru Biciclete. Toate timișorencele cărora le place să fie cochete sunt așteptate cu sfaturi despre ce și cum se poartă, ateliere de make-up și multe surprize.

Expo Flori de Mai, la finele saptamanii

Primăvara a început să se facă simțită, în toată puterea cuvântului, și la Timișoara. Luna mai este momentul ideal pentru o nouă expoziție florală. Expo Flori de Mai așteaptă vizitatori la finele săptămânii. Grădinarii, horticultorii, dar și timișorenii care vor să descopere cele mai frumoase flori și plante sunt așteptați la Expo Flori de Mai.

Festival de arta studenteasca la halele Timco

Halele Timco vor fi gazda celei de-a doua ediţii a festivalului de artă studenţească „SAF 2013”. Evenimentul organizat de Cluburile Studențești Liberale din Timiș are loc între 21 şi 25 octombrie. Tinerii artişti sunt invitaţi să îşi expună operele în acest spaţiu expoziţional, evident gratuit.

Top