Arhiva pentru eticheta: incest

Tatal incestuos e liber, deoarece procuratura a considerat ca probele nu sunt concludente

Monstrul de la Beregsău Mare e în continuare liber, pentru că nu au existat suficiente probe care să-l trimită, măcar temporar, după gratii. N-au contat nici declarațiile fetei de 17 ani, nici acelea ale martorului ocular. Parchetul tace, iar purtătorul de cuvânt al instituției se mulțumește să declare că ancheta continuă.

Adolescenta violata de tatal ei: „As vrea sa i se intample si lui acelasi lucru”

Povestea tinerei de 17 ani violate, timp de mai multe săptămâni, de propriul tată a șocat întreaga țară. O judecătoare cu un ciudat simț al dreptății a decis că bărbatul poate fi cercetat în libertate. Fiica lui a reușit, printr-un efort uriaș de voință, să descrie calvarul prin care a trecut. Reporterul Evenimentului Zilei a fost martorul acestui incredibil exercițiu de sinceritate.

Retinut pentru ca si-a violat fiica de 17 ani! / VIDEO

Un timișean de 38 de ani din Beregsău Mare este cercetat de polițiști pentru viol și incest. El a fost reținut după ce polițiștii au fost alertați de sora lui, care l-a surprins în timp ce întreținea raporturi sexuale cu fiica lui de 17 ani. Bărbatul, cunoscut drept un om violent, și ar putea sta la închisoare 20 de ani.

Top