Arhiva pentru eticheta: last minute

Ofertă Last Minute – Insula Rodos, prin Agenţia AS Tour Timişoara. Plătește unul, pleacă doi!

Ofertă Last Minute – Insula Rodos, prin Agenţia AS Tour Timişoara. Plătește unul, pleacă doi!

Oferta este valabilă pentru perioada 21 – 28 august 2023. Un bilet pe care pot pleca două persoane are următoarele servicii incluse: bilet avion cursă charter; taxe de aeroport; transfer aeroport-hotel-aeroport; 7 nopţi cazare; asistenţă turistică. Preţul nu include: taxa hotel – se plăteşte la faţa locului; taxe de intrare la obiective turistice; alte taxe

Vacanta Last Minute in Thassos: plateste unul, pleaca doi! / FOTO

Vreți să vă bucurați încă de vară? Puteți avea parte acum de o vacanță într-un loc superb. Frumoasa insulă Thassos vă așteaptă la început de septembrie, iar oferta Last Minute a Agenției Ultramarin este de nerefuzat: plătește unul, pleacă doi, așa că începeți să vă pregătiți bagajele.

UltraOferte de sezon spre Thassos, insula de smarald a Greciei / FOTO

Așteptate cu entuziasm de unii și privite cu neîncredere de alții, ofertele last minute sunt, probabil, serviciul turistic cel mai neînțeles. Prețurile foarte scăzute ale ofertelor last minute îi motivează pe unii și stârnesc valuri de dubii în cazul altor persoane. Cei care își planifică în detaliu orice aspect al vieții consideră, pe de altă parte, că nu îți poți programa un concediu bazându-te pe ofertele last minute. Și totuși, acest tip de oferte este de multe ori varianta optimă pentru o vacanţă la preţ mic, pe ultima sută de metri.

Top