Arhiva pentru eticheta: liste suplimentare

alegator

Prezenta la vot de peste 200% la Crivobara si Dobresti! Timisul, in topul judetelor cu votanti pe liste suplimentare

Prezenta la vot de peste 200% la Crivobara si Dobresti! Timisul, in topul judetelor cu votanti pe liste suplimentare

Județul Timiș stă prost în ceea ce privește numărul de alegători care au trecut pe la urne, dar e în top la votul pe liste suplimentare. Spre exemplu, în satul Crivobara, procentul de votanți a ajuns la 200%, iar la Dobrești a depășit 214%!

Zece sesizari de la ACL: Prea multi votanti pe listele suplimentare!

ACL Timiș a depus la BEJ zece sesizări, reclamând numărul prea mare de persoane care au votat în Timișoara, fiind înscrise pe listele suplimentare. În Timiș au votat pe aceste liste aproape 25.000 de persoane, existând secții unde numărul total al voturilor exprimate depășește cu mult numărul alegătorilor arondați.

„Bataie” pe listele suplimentare, la sectiile de votare din Timis

În Timiș s-a votat în draci pe listele suplimentare! Aproape 13.000 de oameni au fost trecuți, până la ora 13, pe astfel de liste, cam jumătate dintre ei, în Timișoara. Nu trebuie uitat că orașul de pe Bega este un important centru universitar, însă asemenea aglomerări s-au produs și în zone în care, teoretic, ele nu se justifică.

Zeci de timisoreni, disparuti de pe listele sectiei unde voteaza din 1994

Timp de 18 ani a votat la aceeași secție. Duminică dimineață, după ce au ajuns cu greu la secție, zeci de timișoreni s-au trezit că au dispărut de pe listele permanente. Oamenilor li s-a propus, în cele din urmă, să voteze pe liste suplimentare. Unii dintre ei se tem însă să nu fie acuzați de fraudă.

Top