Arhiva pentru eticheta: marcel avram

coronavirus

Încă o localitate din Timiș introduce obligativitatea purtării măștii. Un tânăr a fost infectat cu coronavirus

Încă o localitate din Timiș introduce obligativitatea purtării măștii. Un tânăr a fost infectat cu coronavirus

Comitetul Local pentru Situații de Urgență din Făget a decis că purtarea măștii este obligatorie, după ce un tânăr a fost infectat cu coronavirus. Măsura de a purta mască este valabilă din 11 aprilie. Masca va trebui purtată în spații publice. Se pot folosi măști medicale, măști de pânză, eșarfe sau orice alte mijloace de

La liceul din Faget, sustinerea PSD e mai apolitica decat cea a PD-L!

Situaţie incredibilă la Făget, unde, la Liceul Teoretic „Traian Vuia”, a fost impus un director dat afară acum trei ani pentru mai multe nereguli. Victor Birău este susținut acum de PSD, iar asta este de ajuns. Cel puțin în viziunea inspectorului școlar general Cornel Petroman, care oferă această explicație într-o adresă trimisă Ministerului Educației.

Dorel Covaci tine in sah Consiliul Local Faget

Democrat-liberalul Marcel Avram a devenit primar la Făget cu un plus de 41 de voturi, dar n-are ce conduce. Consiliul local nu a fost învestit, pentru că în sală nu au fost prezenți două treimi din consilieri. De altfel, nici primarul nu a fost validat, după ce deputatul Dorel Covaci nu s-a putut obișnui cu ideea că a pierdut alegerile.

Top