Arhiva pentru eticheta: monte carlo

Mai bine mergea la raliu

Poate că și prin alte perioade ale istoriei opoziția a dat fuga-fuguța la forurile internaționale să pârască cum puterea face lucruri odioase, motiv pentru care cineva independent și imparțial trebuie să o pedepsească. Nu știu cum a fost când omul din Neanderthal a fost persecutat de Homo Sapiens, nsă cu siguranță că în Epoca Cărbunelui, pe vremea când conducea Ion Iliescu în România, opoziția lui Coposu, Rațiu și Câmpeanu avea de ce să se plângă la Europa că regimul neocomunist nu-i dă aproape nicio șansă în competiția politică.

Si-a gasit Ponta la Timisoara sponsor pentru Raliul Monte Carlo?

De ceva timp, un cotidian central tot încearcă să afle cine va sponsoriza participarea președintelui PSD, Victor Ponta, în calitate de copilot la Raliul Monte Carlo. O întrebare oarecum legitimă, atâta timp cât EvZ a calculat costurile la aproximativ 40.000 de euro, adică veniturile lui Ponta pe un an.

Sapte scene pentru House Parade

Nebunie house în week-end. Cei mai în voga DJ din străinătate şi din ţară vin să mixeze pe cele şapte scene amenajate pe plaja Monte Carlo de la Şag. De vineri noaptea până luni dimineaţă, aici are loc a opta ediţie House Parade din vestul ţării. Intrarea la distracţie costă 10 lei pe seară.

Top