Arhiva pentru eticheta: ninsoare viscolita

Cod galben de vânt în județele Caraș-Severin și Hunedoara

Cod portocaliu în județele Hunedoara și Caraș-Severin / UPDATE

Cod portocaliu în județele Hunedoara și Caraș-Severin / UPDATE

Vremea o ia razna în vestul țării. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un nou cod galben de vreme severă, care vizează județele Caraș-Severin și Hunedoara. Vântul va atinge viteze de 110-120 km/h în special în zonele de munte din cele două județe. Printre fenomenele asociate se numără ninsoarea viscolită și transportul de zăpadă.

Vremea se înrăutățește în Banat. Vântul puternic va viscoli ninsoarea

Vremea se înrăutățește în vestul țării. ANM (Administrația Națională de Meteorologie) a emis un nou Cod Galben de vreme severă imediată pentru județele Timiș și Caraș-Severin. Ninsoarea va fi viscolită și vor exista intensificări ale vântului cu viteze de 55 – 70 km/h. Atenționarea de Cod Galben va viza intervalul orar 10.15 – 16.00.

Cod galben de vânt puternic în vestul țării

O nouă avertizare de cod galben de vreme severă a fost emisă de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), pentru vestul țării. Avertizarea vizează județele Caraș-Severin și Hunedoara, acolo unde vântul continuă să sufle cu viteze foarte mari. Astăzi, în intervalul orar 5.10 – 10.00 este de așteptat ca vântul să atingă viteze de 80-90 km/h

Top