Arhiva pentru eticheta: notificare

Ce trebuie să ştie persoanele aflate pe lista de aşteptare pentru vaccinare

Ce trebuie să ştie persoanele aflate pe lista de aşteptare pentru vaccinare

Persoanele înscrise pe listele de aşteptare pentru vaccinare sunt acum notificate o singură dată atunci când apar locuri, şi nu de trei ori, ca până acum. Ele au la dispoziţie 24 de ore pentru a confirma programare, a anunţat marţi Valeriul Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare. „Interesul de a se programa al persoanelor în

Notificari, in loc de demolari! Primarul Robu nu vrea sa corecteze un abuz prin alt abuz

Nu contează că și-au construit case cu trei etaje și turnulețe, deși aveau autorizație doar pentru unul singur. Proprietarii de astfel de imobile pot să stea liniștiți: nici vorbă de demolări, cel puțin o vreme. Primăria le trimite notificări și așteaptă ca ei să se conformeze. Asta, pentru că, spune Nicolae Robu, nu se poate corecta un abuz cu un alt abuz!

Proprietarii de cladiri istorice, intai notificati, apoi sanctionati

Instituții sau persoane fizice, dacă stați în clădiri istorice și nu aveți grijă de ele, ați putea ajunge la închisoare. Primăria Timișoara notifică pe capete deținătorii de astfel de imobile, mișcarea ulterioară fiind apelarea la rigorile legii. Acuzația va fi de distrugere, iar pedeapsa poate ajunge până la zece ani după gratii.

Top