Arhiva pentru eticheta: numaratoare paralela

vot

Numărătoare paralelă a PNL: în Timişoara, Iohannis aproape de 80%

Numărătoare paralelă a PNL: în Timişoara, Iohannis aproape de 80%

Klaus Iohannis a câştigat cu un scor zdrobitor alegerile în Timiş şi Timişoara. Potrivit numărătorii paralele efectuate de PNL Timiş, Iohannis a obţinut peste 78% din voturile timişorenilor care s-au prezentat la urne şi peste 76% în Timiş.

vot timisoara

Număratoare paralelă pe Timişoara: USR-PLUS, zece procente în faţa PNL. Update/Robu şi PSD măturaţi în Timişoara

După numărătoarea paralelă în opt secţii din Timişoara luate aleatoriu, USR-PLUS are un avantaj considerabil în faţa PNL-ului primarului Nicolae Robu. PSD se află mult în spatele celor două partide. Update. Diferenţa între USR-PLUS şi PNL se adânceşte

Final numaratoare paralela PNL: UDMR are doi consilieri locali la Timisoara!

Liberalii au terminat numărătoarea paralelă la toate cele 207 secții de votare din orașul de pe Bega. PNL va avea 12 mandate în viitorul consiliu local, iar Nicolae Robu a adunat peste 30 de procente în fața social-democratului Florică Bîrsășteanu. UDMR va avea două mandate și vom avea și primul independent din CLT.

Cum s-a votat in Timis, localitate cu localitate

Candidatul ACL Klaus Iohannis a spulberat tot în județul Timiș în turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Localitățile în care Victor Ponta a reușit să câștige se pot număra pe degete. Actualul premier a pierdut, din nou, la Lugoj, Giroc, Remetea Mare sau Jebel, dar și la Făget, Buziaș sau Recaș, acolo unde fusese primul după scrutinul din 2 noiembrie.

Top