Arhiva pentru eticheta: oprite

Cardurile BCR, nefunctionale timp de o ora

BCR opreşte, în noaptea de 12 septembrie, între orele 0:30 și 1:30, sistemele informatice care gestionează operaţiunile cu carduri BCR, reţeaua de acceptare ATM/MFM (maşină multifuncţională) /ASV (automat de schimb valutar) /APT­/POS BCR, precum și operațiunile telefonice Alo 24.

Constructorul de la Lenau: Robu a fost anuntat de toate problemele, dar le-a ignorat

Situația de la Liceul Lenau rămâne în continuare în aer, deși primarul Nicolae Robu susținea că problemele se vor rezolva. Asta, nu înainte însă de a amenința voalat constructorul că i s-ar putea imputa pierderea fondurilor. Reprezentantul Kasdum-GF îi dă replica edilului, făcându-i o listă a „bubelor” din acest proiect, pe care acesta le-ar fi trecut cu vederea până acum.

Peste 30 de autocare cu sustinatori ai lui Iohannis, oprite de politie?!

La mitingul de susținere a candidatului ACL, Klaus Iohannis, care a avut loc în Parcul Rozelor, ar fi trebuit să ajungă și peste 30 de autocare cu arădeni și bihoreni. Mașinile ar fi fost însă oprite de poliție, pe Calea Aradului, iar cei care se aflau în ele au fost controlați, timp de zeci de minute, la buletine. Asta susține primarul Aradului, Gheorghe Falcă, contrazis însă de Poliția Timiș.

Fara apa calda si caldura

O parte din timișorenii care locuiesc în partea de sud a orașului vor rămâne, vineri, fără apă caldă și căldură, pentru o bună parte din zi. Întreruperea este cauzată de lucrările care se execută în zona Odobescu.

Apa calda si caldura oprite

Colterm anunţă, pentru miercuri, întreruperea furnizării apei calde şi a căldurii la punctele termice 73 şi 4 Trubadur. Vor fi afectaţi timişorenii care locuiesc pe străzile Lorena, Renaşterii, Daliei, Darwin, Mehadia, Mioriţa, Nicolinţ, Ofcea şi Bd. Eroilor (parţial).

Top