Arhiva pentru eticheta: persoane fara adapost

persoane fara adapost

Problema persoanelor fără adăpost nu are încă o rezolvare la nivelul Primăriei Timişoara

Problema persoanelor fără adăpost nu are încă o rezolvare la nivelul Primăriei Timişoara

Primăria Timişoara nu are un număr clar al persoanelor fără adăpost din oraş, nu ştie cum şi unde îi va putea aduna şi „carantina” pe perioada pandemiei cu coronavirus, respectiv nu ştie cum va efectua managementul acestei părţi a populaţiei. Singurul lucru sigur cunoscut este că de paza lor se vor ocupa alţii, nu municipalitatea.

persoana fara adapost

Sub zero grade pe timpul nopții, la Timișoara. Apelul pompierilor: Sunați la 112 dacă vedeți persoane fără adăpost pe stradă!

Temperaturile au scăzut mult sub zero grade, la Timișoara, mai ales pe timpul nopții, iar unii oameni nu au unde să se adăpostească. Salvatorii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „BANAT” vă roagă să sunați la 112, dacă vedeți persoane fără adăpost pe stradă, pentru a putea fi preluate de pompieri.

La Timișoara se donează haine pentru persoanele fără adăpost

Viața pe stradă este dură și friguroasă, iar persoanele fără adăpost au nevoie de haine călduroase. Le puteți aduce haine pentru a putea trece mai bine peste iarnă. Sunteți așteptați în Spațiul Armonia, la Timișoara. Evenimentul este organizat de „Dreptul la Oraș” şi „Spațiul Armonia”, iar hainele și încălțămintea se vor strânge vineri, în 28

Oameni ai străzii din Timișoara și Buziaș, duși la adăpost de polițiști, pompieri și angajați ai Salvării

În dimineața zilei de sâmbătă, în Timiș nu există probleme deosebite pe căile de comunicații. Oameni ai străzii au fost duși la adăpost de polițiști, pompieri și angajați ai Ambulanței. În noaptea de 14 pe 15 decembrie, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Banat au identificat cinci persoane fără adăpost: patru în Timișoara și una

Top