Arhiva pentru eticheta: piata lucrurilor libere

Locul din Timisoara unde banii nu au nicio valoare. Hai la Piața Lucrurilor Libere

Locul din Timisoara unde banii nu au nicio valoare. Hai la Piața Lucrurilor Libere

Un loc în care banii nu au nicio valoare, iar trocul nu e permis. Asta vor putea să descopere timișorenii care trec în acest sfârșit de săptămână pe la Piața Lucrurilor Libere. Aici, participanții aduc de acasă lucrurile în stare bună pe care nu le mai folosesc. Obiectele vor fi oferite drept cadou altor persoane

Fara bani. Fara troc. Doar cadouri! Piata lucrurilor libere, din nou in Parcul Botanic

„Fără bani. Fără troc. Doar cadouri”. Aceasta este deviza sub care se desfășoară deja cunoscuta „Piața a lucrurilor libere”. Timișorenii sunt invitați, la sfârșit de lună, să aducă de acasă obiectele de care nu mai au nevoie, dar care sunt încă „Fără bani. Fără troc. Doar cadouri”. Aceasta este deviza sub care se desfășoară deja cunoscuta „Piață a lucrurilor libere”. Timișorenii sunt invitați, la sfârșit de lună, să aducă de acasă obiectele de care nu mai au nevoie, dar care sunt încă folositoare, pe care le vor putea dărui altora., pe care le vor putea dărui altora.

Fara bani… doar cadouri! Haideti la Piata Lucrurilor Libere

Fără bani, fără troc… doar cadouri! Acesta este sloganul sub care se va desfășura o nouă ediție a târgului „Piața lucrurilor libere”. Cei care vor să participe la eveniment trebuie să aducă de acasă lucrurile de care nu mai au nevoie, dar care sunt în stare foarte bună de folosință. La rândul lor, se vor întoarce acasă cu obiecte noi, care le-au fost dăruite cu drag.

Fara troc si fara bani, la Piata Lucrurilor Libere / FOTO

Piata Lucrurilor Libere începe să prindă cheag la Timișoara, unde a ajuns la cea de-a cincea ediție. Mici și mari au venit în Parcul Botanic, pentru a se bucura de vremea frumoasă și pentru a „răsfoi” oferta participanților. La următoarea întâlnire, cei care nu știu încă să meargă pe bicicletă vor avea o surpriză.

Invitatie la Piata Lucrurilor Libere

Spuneți tuturor prietenilor să se pregătească de o zi cu servicii și obiecte oferite cadou de fiecare dintre participanți și mai ales de o zi cu multe zâmbete. O piață a lucrurilor libere e un loc în care fiecare dintre noi contribuie cu lucruri încă folositoare și în stare bună, cu idei, meșteșuguri, zâmbete, talent, prietenie,

Top