Arhiva pentru eticheta: recomandare

Onet si Robu

Primarul Nicolae Robu dă cu flit unei recomandări făcute de prefectul Liliana Oneţ

Primarul Nicolae Robu dă cu flit unei recomandări făcute de prefectul Liliana Oneţ

Primarul PNL Nicolae Robu a ignorat o “recomandare” dată, în urmă cu trei zile, de prefectul (propus de PNL) Liliana Oneţ. Mai exact, pentru a povesti cât munceşte el, chiar şi în vremuri de coronavirus, Robu a convocat o conferinţă de presă, în condiţiile în care Oneţ a recomandat sistarea tuturor activităţilor publice, indiferent de numărul de participanţi.

Stati departe de copaci, panouri publicitare si acoperisuri. Pana luni seara, vant care poate atinge 85 km/h

Timișoara și Timișul sunt, până luni seară, sub cod galben de vânt. Rafalele pot atinge local 85 km/h oră. Comitetul Local pentru Situații de Urgență Timișoara le recomandă oamenilor să fie foarte atenți pe unde se deplasează și chiar să stea în case, dacă vremea se înrăutățește.

Judecatorul sindic nu e obligat sa solicite opinia unui alt practician in insolventa cu privire la planul de reorganizare aprobat de creditori

Prin Decizia Civilă nr. 405/06.03.2013, Curtea de Apel Timișoara a statuat faptul că, în condițiile în care un plan de reorganizare al unei societăți a fost aprobat de toate categoriile de creditori, potrivit legii, iar planul cuprinde toate mențiunile obligatorii conform art. 95, lit. A-L si 101, alin. 1 din Legea nr. 85/2006, judecatorul sindic nu este obligat să solicite opinia suplimentară a unui alt practician în insolvență, prevederea legală fiind o opțiune, nu o obligație.

Top