Arhiva pentru eticheta: remus pricopie

Ministrii au idei trasnite: din 2018, invatamantul ar putea fi obligatoriu de la 3 ani!

Ministrii au idei trasnite: din 2018, invatamantul ar putea fi obligatoriu de la 3 ani!

Ministrul Educației, Remus Pricopie, se gândește să propună modificarea Legii Educației, fie în parlament sau printr-o ordonanță de urgență, astfel încât, din 2015, învățământul să fie obligatoriu de la vârsta de 5 ani. Afirmația a fost făcută la Suceava, la Congresul Asociaţiei Generale a Învăţătorilor din România.

Déjà vu marca Pricopie la Timisoara: Cornel Petroman ar putea ramane fara functie

Inspectorul școlar general Cornel Petroman și-ar putea pierde funcția în câteva zile, după modelul „brevetat” deja în Caraș-Severin. Întrebat dacă îl va schimba pe Petroman, ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, a dat un răspuns similar celui pe care l-a dat cu trei săptămâni în urmă la Reşiţa. Atunci, în scurt timp, la ISJ Caraș-Severin s-a schimbat șeful.

Pentru ca sunt „trasnai”, 99% din propunerile care vin la ministrul Pricopie ajung la coş

Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, s-a întâlnit joi la Timişoara cu directorii şcolilor din Timiş, inspectori şcolari din zona de vest, sindicalişti din învăţământ şi reprezentanţi ai elevilor. Întâlnirea la care ministrul Educaţiei a fost bombardat de întrebări s-a desfăşurat în Aula Magna a UVT, în prezenţa prefectului Eugen Dogariu şi a inspectorului şcolar general Cornel Petroman.

Top