Arhiva pentru eticheta: sinistrati

ajutoare pentru sinistrați

Ajutoare pentru sinistrații dintr-un sat din Covasna. Două camioane au plecat de la Timișoara / FOTO

Ajutoare pentru sinistrații dintr-un sat din Covasna. Două camioane au plecat de la Timișoara / FOTO

Au strâns ajutoare pentru sinistrații din zonele inundate, acum le și trimit către cei care au nevoie de ele. Alimentele și celelalte bunuri de primă necesitate adunate la Timișoara au fost încărcate în camioane luni dimineața. Vor ajunge în județul Covasna.

Samartinean sustine ca guvernul imparte romanii in sinistrati de stanga si sinistrati de dreapta

La sfârșitul lunii iulie, mai multe zone din țară au căzut pradă inundațiilor. Apele au ajuns și în județul Timiș, provocând mari calamități în orașul Gătaia și comunele din jur. Pagubele evaluate în Timiș s-au ridicat la 3,3 milioane de lei. Cu toate că guvernații au promis fonduri și Timișului, niciun leu n-a ajuns aici. În schimb, ajutoare generoase (mai exact 51,74 milioane de lei din fondul de rezervă al guvernului) au fost canalizate către județe din Oltenia și Muntenia.

Cont bancar pentru donatii catre Serbia, pus la dispozitie de Uniunea Sarbilor

Biserica Ortodoxă Sârbă și Uniunea Sârbilor, în colaborare cu Consulatul General al Republicii Serbia, invită românii și sârbii deopotrivă să ajute Serbia și Bosnia și Herțegovina. Dincolo de ajutoarele materiale, prioritari sunt acum banii. Uniunea Sârbilor din România pune la dispoziție, în acest sens, un cont bancar special.

Top