Arhiva pentru eticheta: stalp

Nica răspunde atacurilor cu “stâlpul din mijlocul drumului”: ”Poate cereți un răspuns competent de la șeful dumneavoastră de partid”

Nica răspunde atacurilor cu “stâlpul din mijlocul drumului”: ”Poate cereți un răspuns competent de la șeful dumneavoastră de partid”

Alin Nica a reacționat, miercuri, după ce a fost atacat permanent timp de câteva zile de către cei de la USR, pe tema unui stâlp care a rămas pe mijlocul drumului dintr-un sens giratoriu. Liderul CJ Timiș a răspuns interpelării lansate de Vlad Șendroiu, liderul grupului de consilieri USR, după ce cu o zi în

Minunea de pe drumul de legătură cu A1. Au lăsat stâlpul în mijlocul străzii!/VIDEO

Lucrările mult întârziate pe drumul de legătură între Timişoara şi descărcarea pe Autostrada A1 de la Giarmata au demarat. Şi a apărut şi prima minune: un stâlp în mijlocul drumului. După întârzieri de un an, din cauza cărora aproape sigur se vor pierde şi banii europeni destinaţi lucrării, Consiliul Judeţean a reuşit să demareze lucrările

Cinci masini avariate din cauza furtunii, la AEM/ FOTO

Furtuna de miercuri după-amiază de la Timișoara a produs, din nou, pagube materiale în orașul de pe Bega. Pompierii au fost nevoiți să intervină în mai multe zone, după ce peste mașini au căzut copaci, dărâmați de vântul puternic. În sensul giratoriu de la AEM, peste autoturisme s-a prăvălit și un stâlp de electricitate.

Top