Arhiva pentru eticheta: strada mircea cel batran

baza sportiva

A fost aprobată documentația pentru reabilitarea bazei sportive de pe strada Mircea cel Bătrân

A fost aprobată documentația pentru reabilitarea bazei sportive de pe strada Mircea cel Bătrân

Plenul Consiliul Local al Municipiului Timișoara a aprobat documentația tehnico-economică-faza Studiului de Fezabilitate pentru obiectivul „Amenajare teren de fotbal situat în Timișoara, strada Mircea cel Bătrân nr.114”. În prezent, vechiul teren de fotbal nu are o utilizare concretă, fiind și foarte degradat. Pentru a valorifica acest teren, se va dezvolta infrastructura sportivă în zona de

Proprietarul depozitului dintre case promite ca in trei luni face liniste in zona

Timișorenilor de pe strada Mircea cel Bătrân, terorizați de un depozit de materiale de construcții aflat lângă casele lor, li se promite că vor avea parte de zile mai liniștite. Asta se va întâmpla, teoretic, în următoarele două-trei luni, după ce proprietarul depozitului va face o parcare betonată pentru utilajele grele.

La Timisoara nu-ti trebuie autorizatie ca sa-ti faci depozit de balast in zona de case! / FOTO+VIDEO

Depozitul de materiale de construcție care le face viața un coșmar locuitorilor de pe strada Mircea cel Bătrân nu are nevoie de autorizație de la primărie! E concluzia la care au ajuns polițiștii locali, care i-au transmis timișoreanului care i-a sesizat că nimic din cele reclamate nu se confirmă. Între timp, familia Leizerovici stă tot în praf, cu excavatoarele lângă gard, într-un zgomot de nedescris.

Top