Arhiva pentru eticheta: straini in noapte

Florin Piersic isi tine ziua de nastere la Timisoara, cu… straini in noapte

Florin Piersic isi tine ziua de nastere la Timisoara, cu… straini in noapte

Pe 27 ianuarie, Florin Piersic împlinește 81 de ani și, pentru că publicul timișorean îi este extrem de aproape, actorul a decis să-și sărbătorească ziua de naștere în orașul de pe Bega. El va juca, din nou, într-un spectacol care a devenit un adevărat brand teatral al ultimului deceniu în România, „Străini în noapte”.

In turneu, la 80 de ani! Florin Piersic isi incepe aniversarea la Timisoara

Oricât de greu de crezut ar fi, Florin Piersic împlinește, nu peste multă vreme, 80 de ani. Și cum ar putea sărbători altfel, decât în locul în care se simte cel mai bine, adică pe scenă? Îndrăgitul actor pleacă într-un turneu de două luni și jumătate, iar startul se dă la Timișoara, orașul pe care Piersic a declarat în repetate rânduri că îl iubește din tot sufletul.

Florin Piersic si Medeea Marinescu sunt din nou „Straini in noapte” la Timisoara

Unul dintre cele mai iubite și, cu siguranță, mai longevive spectacole de teatru din România se va juca, din nou, în orașul de pe Bega. Florin Piersic a ales Timișoara pentru a sărbători zece ani de la premiera spectacolului „Străini în noapte”. Ca de obicei, sala va fi arhiplină, așa că grăbiți-vă să cumpărați bilete.

Florin Piersic revine la Timisoara: de 1.000 de ori „Straini in noapte”

„Străini în noapte”, unul dintre cele mai longevive spectacole jucate în România, ajunge la reprezentația cu numărul 1.000. Se va întâmpla la Timișoara, pe 20 octombrie, când Florin Piersic revine pe scena Operei Naționale, alături de Medeea Marinescu. Biletele au fost puse deja în vânzare.

Florin Piersic si Medeea Marinescu sunt „Straini in noapte” la Timisoara

Jucat de 17 ori cu sala plină la Timișoara, spectacolul „Străini în noapte”, cu Florin Piersic și Medeea Marinescu, revine pentru o nouă reprezentație. Faimosul actor deține un adevărat record: a jucat în această comedie romantică de aproape 300 de ori, atât în România, cât și în străinătate.

Top