Arhiva pentru eticheta: suie paparude

Final de stagiune la TNTm: Norvegia, Mihai Maniutiu, Suie Paparude

Final de stagiune la TNTm: Norvegia, Mihai Maniutiu, Suie Paparude

La jumătatea lunii iulie se trage cortina peste actuala stagiune a TNTm, și nu oricum, ci cu o ultima premieră. Va fi „Rambuku”, a norvegianului Jon Fosse, unul dintre cei mai jucați autori europeni ai ultimilor ani. Regia este semnată Mihai Măniuțiu, care revine la Timișoara pentru un al treilea spectacol.

Michi de la Suie Paparude a fost dus la Bucuresti

Mihai Câmpineanu va fi transportat, vineri după-amiază, la București, cu un avion SMURD. Oficial, Spitalul Județean susține că aceasta este doar o variantă de discuție, însă un avion SMURD este așteptat să aterizeze la Timișoara undeva înainte de ora 15. UPDATE: Avionul care îl duce pe Michi la București a plecat de pe aeroportul timișorean.

Michi de la Suie Paparude, transferat la ATI, la Spitalul Judetean

Michi de la Șuie Paparude va fi internat, luni, pe secția de Anestezie – Terapie Intensivă a Spitalului Județean. Artistul este în comă, după un infarct masiv, suferit în noaptea de sâmbătă și duminică, la finele unui concert susținut la Timișoara. UPDATE: Ambulanța în care se află Mihai Câmpineanu a ajuns la SCJUT. Medicii nu vor să facă declarații asupra stării sale de sănătate

Top