Arhiva pentru eticheta: sziget

Robbie Williams canta in prima zi la Sziget

Robbie Williams canta in prima zi la Sziget

Line-up-ul Festivalului Sziget din Budapesta se „populează” pe zi ce trece. După ce a fost confirmată prezența unor trupe și artiști precum Florence and the Machine, Alt-J, Awolnation, Blasterjaxx sau Jamie Woon, s-a anunțat și participarea lui Robbie Williams la eveniment. Excentricul artist britanic va cânta în prima zi a festivalului.

Florence & The Machine, printre artistii anuntati deja la Sziget 2015

După succesul record din această vară, organizatorii festivalului Sziget, din Ungaria, se pregătesc deja pentru viitoarea ediție a evenimentului, programată în august 2015. Deși mai este încă mult de așteptat până când „Insula libertății” își va primi vizitatorii, au fost anunțați deja primii artiști.

Record absolut la Sziget: 400.000 de petrecareti s-au bucurat de o saptamana de libertate / FOTO

După o săptămână de muzică și voie bună, festivalul Sziget „Island of Freedom” a ajuns la final. Peste 400.000 de oameni au ajuns pe insula Obudai din Budapesta, pentru a se bucura de eveniment. Chiar dacă vremea nu a fost tot timpul de partea tinerilor care au venit la festival, petrecerea a continuat până în ultimul moment. Anul acesta s-a înregistrat și recordul absolut în materie de participanți.

Sziget 2014: Muzica, distractie… si steagul Romaniei! / FOTO

Au trecut patru zile de când a început festivalul Sziget, „Island of Freedom”, de la Budapesta, iar petrecerea este în toi. Zeci de mii de oameni au ajuns pe insula Obudai, unde se ține evenimentul, pentru a se bucura de o săptămână de petreceri, activități și muzică bună. La ediția din acest an au cântat deja timișorenii de la Thy Veils.

Top