Arhiva pentru eticheta: varset

Săptămâna viitoare Vârșețul găzduiește o nouă ediție a Sărbătorii Culesului Strugurilor

Săptămâna viitoare Vârșețul găzduiește o nouă ediție a Sărbătorii Culesului Strugurilor

Vârșețul va traversa săptămâna viitoare principalul eveniment anual al comunității aflate pe granița cu România, Sărbătoarea Culesului Strugurilor. Acțiunile dedicate sărbătorii vor avea loc în perioada 15 – 18 septembrie. Programul manifestărilor e unul extrem de bogat. Orașul Vârșeț și Organizația turistică din Vârșeț organizează, în perioada 15-18 septembrie, cea de-a 64-a ediție anuală a

Oraşul Vârșeț oferă timișorenilor o lună iulie cu evenimente pe toate gusturile

Festivalul vinului Vinofest, festivalul Internațional de Folclor „Vršački Venac” – ”Cununa Vârșețului” și seria de concerte reunite sub sigla Wind Rock sunt oferta lansată în perioada următoare pentru timișoreni de orașul sârbesc aflat la granița cu România. Așadar, la o oră de mers cu mașina aveți la dispoziție o alternativă bună de distracție de weekend.

Vinurile romanesti, vedete la Varset / FOTO

Românii au luat partea leului la concursul de vinuri de la Vinofest, evenimenul desfășurat în ultimul weekend la Vârșeț. Un vin românesc a obținut cel mai mare punctaj din competiție, iar Domeniile Anastasia, Crama Sara, Crama Aramic, Cramele Recaș și Crama Hermeziu și-au adăugat în vitrine medalii importante.

Top