Arhiva pentru eticheta: actiuni

300 de politisti pe strazi, pentru linistea timisenilor

300 de politisti pe strazi, pentru linistea timisenilor

Câteva sute de polițiști din Timiș vor acţiona, zilnic, în perioada următoare, pentru ca sărbătorile să nu fie tulburate de evenimente neplăcute. Poliţiştii acţionează în special în zona hipermarketurilor şi a marilor magazine, precum şi în gări, aerogări, pieţe sau târguri.

Robu crede ca aeroportul merge sigur spre faliment, daca va fi preluat de CJ

Consiliul Județean Timiș e tot mai aproape să preia pachetul majoritar de la Aeroportul Timișoara, dar ar putea duce către faliment principala poartă aeriană a vestului României. Primarul Nicolae Robu spune că acest lucru e sigur, dacă municipalitatea nu primește jumătate din acțiuni, așa cum s-a stabilit în toamna trecută, când USL exista încă.

Bojin nu prea vrea sa faca „jumi-juma” cu Robu actiunile la aeroport

Cel mai probabil înainte de alegerile europarlamentare de la sfârşitul lui mai, CJ Timiș va prelua 80% din acţiunile Aeroportului Internaţional „Traian Vuia”. Titu Bojin vrea ca instituția pe care o conduce să dețină peste jumătate din acestea, urmând ca o parte mai mică să revină Primăriei Timișoara.

Primaria vrea cel putin jumatate din actiunile aeroportului preluate teoretic de CJ

Consiliul Local Timişoara a fost de acord, în ședința extraordinară de joi, ca, la un moment dat, Consiliul Judeţean Timiş să preia 80% din acţiunile Aeroportului Internaţional „Traian Vuia”. Ulterior, CL va primi o parte din acțiunile CJ, cota urmând să fie stabilită în urma unor negocieri. Mai trebuie ca Ministerul Transporturilor să facă vreo ofertă de preluare a aeroportului de către autoritățile locale.

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com