Arhiva pentru eticheta: actiuni

Acasă în Banat

Moment al bilanțului pentru „Acasă în Banat”. Salvatorii de case au renovat 14 locuințe

Moment al bilanțului pentru „Acasă în Banat”. Salvatorii de case au renovat 14 locuințe

În urmă cu exact un an, pe data de 11 mai, Asociația Acasă în Banat devenea complet funcțională și își începea, oficial, activitatea. Au fost renovate, conform reprezentanților asociației, 14 case în perioada de activitate a salvatorilor de locuințe. Reprezentanții asociației Acasă în Banat au lansat și proiectul Color the Village, prin care vor da

Robu crede ca aeroportul merge sigur spre faliment, daca va fi preluat de CJ

Consiliul Județean Timiș e tot mai aproape să preia pachetul majoritar de la Aeroportul Timișoara, dar ar putea duce către faliment principala poartă aeriană a vestului României. Primarul Nicolae Robu spune că acest lucru e sigur, dacă municipalitatea nu primește jumătate din acțiuni, așa cum s-a stabilit în toamna trecută, când USL exista încă.

Bojin nu prea vrea sa faca „jumi-juma” cu Robu actiunile la aeroport

Cel mai probabil înainte de alegerile europarlamentare de la sfârşitul lui mai, CJ Timiș va prelua 80% din acţiunile Aeroportului Internaţional „Traian Vuia”. Titu Bojin vrea ca instituția pe care o conduce să dețină peste jumătate din acestea, urmând ca o parte mai mică să revină Primăriei Timișoara.

Primaria vrea cel putin jumatate din actiunile aeroportului preluate teoretic de CJ

Consiliul Local Timişoara a fost de acord, în ședința extraordinară de joi, ca, la un moment dat, Consiliul Judeţean Timiş să preia 80% din acţiunile Aeroportului Internaţional „Traian Vuia”. Ulterior, CL va primi o parte din acțiunile CJ, cota urmând să fie stabilită în urma unor negocieri. Mai trebuie ca Ministerul Transporturilor să facă vreo ofertă de preluare a aeroportului de către autoritățile locale.

Top