Arhiva pentru eticheta: infractiuni

Weekend în care polițiștii au avut mult de lucru. Peste 165 de intervenții

Weekend în care polițiștii au avut mult de lucru. Peste 165 de intervenții

În perioada 29 aprilie – 1 mai 2022, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, împreună cu celelalte instituții ale statului cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice, au desfășurat, în sistem integrat, acțiuni pe raza întregului județ, atât pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea faptelor antisociale, cât și pentru creșterea

“Colecţie” de infracţiuni pe numele unui timişorean, la un simplu control rutier

Permisul de conducere suspendat; autoturism radiat din circulație; plăcuțele cu numărul de înmatriculare sustrase de pe un alt autoturism. Sunt doar câteva dintre infracţiunile descoperite de “rutieriştii” timişoreni la un bărbat de 40 de ani, în timpul unui banal control în trafic. Luni, 5 iulie, în jurul orei 18:00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției

Ionut Nasleu

Ionuţ Nasleu, audiat pentru două noi infracțiuni

Ioan Nasleu este anchetat penal pentru două noi infracțiuni de șantaj împotriva a doi angajați de la Piețe SA și pentru fals material în înscrisuri oficiale. Este vorba despre adeverința semnată pentru „cucerirea” adusă de la București cu mașina de la Piețe SA. Fostul şef al SC Pieţe Ioan Nasleu a fost audiat, astăzi, pentru

USR lucreaza la reguli mai stricte care sa interzica infractorilor sa candideze

USR pregătește o lege care să le interzică persoanelor condamnate penal să poată fi alese într-o funcție publică, așa cum au cerut cei care au protestat împotriva OUG 13. Nicușor Dan spune că vor fi mai mult de șapte infracțiuni care, odată comise, le-ar interzice făptuitorilor să intre în alegeri, dar nu știe exact care.

Nu DNA blocheaza Romania, ci incompetenta si hotia

Vreau să schimbăm o anumită atmosferă de suspiciune, de reclamații, de plângeri, de dosare. Nu știu cum e la universități, dar la Guvern nu mai semnează nimeni absolut nimic. Că dacă nu te-a luat Curtea de Conturi, te-a luat ANI, dacă nu te-a luat ANI, te-a luat DNA. Și atunci cel mai simplu, cine nu muncește nu greșește.

In scolile din Timis se fura intr-o veselie telefoane, dar numarul infractiunilor a scazut

În ultimul an şcolar încheiat, în unitățile de învățământ din Timiș a scăzut cu o treime numărul infracțiunilor. Vestea e bună, dar este nevoie în continuare de măsuri pentru creşterea siguranţei elevilor şi a personalului didactic. Cele mai multe probleme sunt în școlile din Timișoara.

Domnul si vagabonzii

Când vreun lider liberal făcea o potlogărie criminal-economică, iar presa o demasca cu probe specific jurnalistice, conducerea PNL invoca, firesc, prezumția de nevinovăție, dar și existența unui scenariu de manipulare de către politic a justiției. Ca și cum n-ar fi fost suficienți șapte ani de-acasă pentru a se lămuri măcar de existența unei lipse de etică, căpeteniile liberale o tot țineau pe-a lor și în momentul în care vreun ministru PNL era cercetat de poliție sau anchetat de DNA.

Poftiti la crime si coruptie! Cum ispiteste coana Justitie la savarsirea de infractiuni

În seara de Sfântul Nicolae, puțin după ora 19, după o plimbare pe Corso, împreună cu o grămadă de enoriași ieșită de la vecernie, așteptam să se facă verde la semaforul pentru a traversa spre Parcul Central. Verde s-a făcut în cele din urmă, numai că, în primele două-trei secunde de prioritate, pe “zebră” gonea năvalnic un autobuz 33, grăbit să treacă cu imensitatea aia de mașină printr-un culoar lat de numai 4 metri.

Top