Arhiva pentru eticheta: belgia

La Timișoara debutează marți Săptămâna Belgiană

La Timișoara debutează marți Săptămâna Belgiană

Camera de Comerț Belgia – Luxemburg – România – Moldova va organiza, la Timișoara, între 9 și 11 mai, Săptămâna Belgiană. Evenimentul dedicat agriculturii și industriei alimentare, sector de referință al industriei județului Timiș, se va desfășura la Centrul Regional de Afaceri și va conține mai multe momente inedite. Evenimentul este organizat cu sprijinul Ambasadei

bruxelles belgia

Formular online obligatoriu pentru turiștii români care vor să viziteze Belgia

Vreți să mergeți în Belgia, să (re)vedeți Grand Place sau să vă răcoriți cu un „kriek” ori vreți să vizitați Parlamentul European? Trebuie să știți că, de astăzi, trebuie să completați un formular online dacă sunteți român și vreți să intrați în Belgia, în timpul pandemiei de coronavirus. Ministerul Afacerilor Externe (MAE) transmite că autoritățile

Firmele belgiene, asteptate sa descopere Timisul

Timişul ar putea beneficia de noi investiţii străine, dintr-o ţară prea puţin prezentă în acest moment în judeţ. Este vorba despre antreprenorii belgieni. La Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş a venit în vizită Anne Defourny, noul ataşat economic şi comercial al Ambasadei Belgiei la Bucureşti.

Teii „impletiti”, ultima idee peisagistica a primarului Robu

Nicio vizită în străinătate fără o idee… trăsnită. Excursia în Dubai va aduce la Timișoara aranjamente florale ca-n Dubai, iar cea în Belgia ar putea „planta” în orașul de pe Bega… tei împletiți. Primarul Nicolae Robu îi va da o nouă temă de casă directorului de la Horticultura.

Benelux, o calatorie prin cultura nordica / FOTO

Celebra uniune economică cunoscută sub numele de Benelux şi compusă din trei monarhii vecine: Belgia, Ţările de Jos şi Luxemburg, este, în această vară, una dintre destinaţiile cele mai frumoase pe care Agenţia de turism Ultramarin vi le propune. Iar dacă după o vară caniculară simţiţi nevoia unei oaze de aer proaspăt, ţările nordice sunt exact ceea ce aveţi nevoie.

Top