Arhiva pentru eticheta: naidas

Cautati de politia din Belgia, prinsi la vamile din vestul Romaniei

Cautati de politia din Belgia, prinsi la vamile din vestul Romaniei

Un „pirat” informatic și un hoț, ambii căutați de poliția belgiană, au avut ghinion în acest weekend. Cei doi au încercat să revină acasă, pe Cenad, respectiv Naidăș, dar au fost opriți de polițiștii de frontieră.

PTF Naidas, inchis joi seara

Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin anunţă că, joi, între orele 21 şi 23, traficul în Punctul de Trecere a Frontierei Naidăş va fi suspendat datorită instalării unor echipamente IT obţinute prin facilitatea Schengen.

Stau dupa gratii 29 de zile

74 de vameşi şi poliţişti de frontieră de la vămile Moraviţa şi Naidăş au fost arestaţi pentru 29 de zile. Un singur vameş din lotul reţinut şi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă a fost eliberat şi a primit interdicţie de a părăsi ţara.

„Ziua Z” in Vama Moravita

Marţi, mai multe ceasuri rele pentru vameşii şi poliţiştii de la punctele de trecere a frontierei Stamora Moraviţa şi Naidăş. Oameni ai legii de la mai multe secţii din Bucureşti, ofiţeri, procurori anticorupţie şi „mascaţi” din trupele speciale ale Jandarmeriei au luat cu asalt cele două vămi din vestul României.

Top