Arhiva pentru eticheta: naidas

Vin indienii! Capuraţi de pe frontiera verde

Vin indienii! Capuraţi de pe frontiera verde

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Naidăș au desfăşurat acţiuni specifice în zona de competenţă, pentru prevenirea şi combaterea migraţiei ilegale. În urma activităţilor desfăşurate au fost depistaţi șapte cetăţeni din India care au încercat să între ilegal în România, pe jos pe la frontiera verde, beneficiind de ajutorul unui cetăţean român.

rovinieta

La Valcani a fost montat un nou punct de verificare a rovinietei

Unul dintre cele mai noi puncte de trecere a frontierei din Timiş este acum „dotat” cu un punct fix de control a valabilitatei rovinietei necesare pe drumurile publice naţionale. Două noi puncte de verificare au fost instalate în zona de vest, la Naidăş şi la Valcani. Începând de marți, 25 august, au fost puse în

PTF Naidas, inchis joi seara

Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin anunţă că, joi, între orele 21 şi 23, traficul în Punctul de Trecere a Frontierei Naidăş va fi suspendat datorită instalării unor echipamente IT obţinute prin facilitatea Schengen.

Stau dupa gratii 29 de zile

74 de vameşi şi poliţişti de frontieră de la vămile Moraviţa şi Naidăş au fost arestaţi pentru 29 de zile. Un singur vameş din lotul reţinut şi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă a fost eliberat şi a primit interdicţie de a părăsi ţara.

„Ziua Z” in Vama Moravita

Marţi, mai multe ceasuri rele pentru vameşii şi poliţiştii de la punctele de trecere a frontierei Stamora Moraviţa şi Naidăş. Oameni ai legii de la mai multe secţii din Bucureşti, ofiţeri, procurori anticorupţie şi „mascaţi” din trupele speciale ale Jandarmeriei au luat cu asalt cele două vămi din vestul României.

Top