Arhiva pentru eticheta: buletine de vot

A început operațiunea de distribuire a buletinelor de vot. 630.018 alegători, pe listele permanente din Timiș/FOTO

A început operațiunea de distribuire a buletinelor de vot. 630.018 alegători, pe listele permanente din Timiș/FOTO

Alegerile pentru desemnarea administrației locale și județene, respectiv a europarlamentarilor intră pe ultima sută de metri. Vineri dimineața a demarat operațiunea de distribuire a buletinelor de vot. Pentru fiecare dintre alegeri, reprezentanții secțiilor de votare vor avea de ridicat în total peste 600.000 de buletine. În județul Timiș sunt deschise în total 616 secții de

Unde va sunt candidatii la CL Timisoara si primar: cine inchide lista

11 partide și un independent vor să intre, după alegerile din 5 iunie, în Consiliul Local Timișoara. De asemenea, 11 candidați, zece afiliați politic și unul independent, își dispută funcția de primar al orașului de pe Bega. Pe buletinele de vot pentru CL și primar, partidele parlamentare își păstrează aceeași ordine ca la CJ.

Teoretic, adio turism electoral! Sistem antivot multiplu la alegerile din 5 iunie

Toată lumea e pregătită oficial pentru alegerile locale din 5 iunie. În Timiș, peste câteva zile, va fi semnat contractul cu firma care va tipări buletinele de vot. În total vor fi peste aproape 690.000 buletine de vot, care vor fi distribuite în cele 597 secții din județ. Pentru prima dată, la acest scrutin va fi folosit un sistem electronic care să împiedice votul multiplu.

Pregatiri pentru alegeri: aproape 700.000 de buletine de vot in Timis

Pregătirile pentru alegerile prezidențiale merg mai bine decât în 2009. Asta susține ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, conform căruia sunt mult mai puține incidente decât acum patru ani. Pe ultima sută de metri, prefectul de Timiș îi roagă pe studenți să nu se mai înghesuie la secția de votare de la liceul de muzică.

Top