Arhiva pentru eticheta: canisita

Nicolae Robu

Robu e prietenos şi cu cei mici. Ei primesc o canisită specială, ca să nu devină agresivi

Robu e prietenos şi cu cei mici. Ei primesc o canisită specială, ca să nu devină agresivi

Plin de pilde şi exprimări cu subînţeles, actualul primar al Timişoarei, Nicolae Robu, a făcut marţi o adevărată alocuţiune în favoarea celor mici. A câinilor mici, care atunci când sunt în preajma unuia mare devin agresivi şi latră şi se zbat. Intrepretarea o face fiecare, după cum crede. Nicolae Robu e extrem de grijuliu cu

In Padurice nu e voie cu cainii! Timisorean revoltat: Am pierdut un parc, ne-am ales cu un stat politienesc / FOTO

Parcul Pădurice nu a fost inaugurat, dar au fost montate indicatoarele de acces. Sunt interzise bicicletele, nu e voie să mâncați semințe și nici să vă plimbați câinii! Cum ajungeți cu patrupedele la canisită, dacă nu locuiți pe strada Uranus, e altă discuție. Primăria promite că va face… trasee și va monta indicatoare. Nu toată lumea apreciază însă situația.

Grija cu cateii prin Padurice! Dupa reabilitare se schimba regulile de plimbare

Înainte de reabilitare, era raiul cățeilor. După redeschidere, s-ar putea să nu mai fie chiar așa. În Parcul Pădurice e foarte posibil ca patrupedele să nu mai poată fi plimbate decât… în drum spre canisită. Totul, pentru a proteja peluzele, pe care oamenii vor avea voie să stea la soare, fără teama de a fi amendați.

Top