Arhiva pentru eticheta: carosabil

A venit zăpada și ghețușul pe drumurile din vestul României

A venit zăpada și ghețușul pe drumurile din vestul României

Drumurile aflate în administrarea Direcției de Drumuri și Poduri Timișoara au avut parte de primele intervenții în vederea asigurării unui carosabil sigur pentru circulație. În cursul nopții, pe drumurile naționale din zona de vest și pe autostrada A1 s-a acționat cu 27 auto-utilaje și peste 40 de tone material antiderapant. Pe raza județului Timiș s-a

Atentie, soferi! Se lucreaza din nou la intersectia Rebreanu – Sagului

Dacă aveți drum în zona Calea Șagului, înarmați-vă cu răbdare! În intersecția Rebreanu – Calea Șagului au apărut, luni dimineață, „caprele” care semnalizează începerea unor lucrări. Calea Șagului a fost în șantier până acum jumătate de an, dar, pe anumite porțiuni, arată la fel de prost ca înainte de reabilitare.

Santier pe strada Eneas! Pista de biciclete cu dublu sens va ajunge in Sagului

În câteva săptămâni, bicicliștii din Timișoara vor putea pedala pe prima pistă cu dublu sens, special realizată pe carosabil. Asta, după ce primăria va termina lucrările de asfaltare și amenajare a străzii Eneas, de la intersecția cu Drubeta, până în Calea Șagului. Prima bucată a pistei, între Calea Martirilor și strada Drubeta, a fost realizată în vara anului trecut.

Top