Arhiva pentru eticheta: cenzura

Viceprimarul liberal al Timișoarei spune că e oprit de conducerea municipalității să fie în contact cu cetățenii

Viceprimarul liberal al Timișoarei spune că e oprit de conducerea municipalității să fie în contact cu cetățenii

Acuzații extrem de grave lansate la nivelul Primăriei Timișoara. Cosmin Tabără, viceprimarul liberal al Timișoarei, spune că a fost oprit de Departamentul de Comunicare al Primăriei să comunice cu cetățenii, după ce nu a mai fost lăsat să vorbească la Radio Timișoara. Cosmin Tabără nu a mai fost convocat la întâlnirile radiofonice ale postului public.

Editorial de Ino Ardelean

Drumul spre cenzura putinistă şi justiţia de tarabă, pavat cu intenţii bune

În timp ce mai toţi ochii sunt îndreptaţi spre războiul din Ucraina, acolo unde populaţia rezistă eroic în faţa hoardelor euro-asiatice, în România continuă să se întâmple lucruri. Şi nu neapărat dezirabile. Şi nu mă refer neapărat la inflaţia care creşte pe zi ce trece, la isteriile la pompele de bezină, rafturile de ulei şi…

Cenzură în TVR! Dragoș Pătraru, înregistrări senzaționale cu managerul pus de PSD în fruntea televiziunii publice

Chiar de Ziua Mondială a Libertății Presei, cunoscutul realizator al emisiunii „Starea Nației”, Dragoș Pătraru, a făcut publică o înregistare audio cu directorul general al TVR, Doina Gradea, în care aceasta jignește grosolan jurnaliștii televiziunii.

Florin Iepan a intrebat despre Emil Cristescu si a… fost cenzurat de la dezbaterea pentru primarie

Anunțata dezbatere on-line între candidații la Primăria Timișoara, organizată sub „umbrela” Academiei de Advocacy, începe cu o controversă! Regizorul Florin Iepan, invitat să pună întrebări, îl acuză pe Radu Nicosevici de cenzură. Mărul discordiei: o întrebare legată de Emil Cristescu! Actualul primar nu va participă la discuție.

Armanca, cenzurata la TVR3: in loc de interviu cu Basescu, emisiune de sport

Jurnalistul timișorean Brîndușa Armanca acuză cenzura din TVR. Ea a realizat duminică un interviu cu președintele Traian Băsescu, care urma să fie difuzat marți seară, pe TVR Timișoara și TVR3. Cu puțin timp de ora la care era programată emisiunea pe TVR3, Armanca a fost anunțată că ea nu va mai fi transmisă. În locul interviului a fost programat un magazin sportiv. UPDATE: Șeful TVR3 neagă că interviul ar fi trebuit dat pe postul pe care îl conduce.

Top