Arhiva pentru eticheta: cenzura

Gorghiu, in ziua in care se citeste motiunea de cenzura: Exista viata si dupa PSD

Gorghiu, in ziua in care se citeste motiunea de cenzura: Exista viata si dupa PSD

PNL are un program de guvernare realist și oameni pregătiți pentru o guvernare decentă și fără minciuni. Asta susține senatorul liberal de Timiș Alina Gorghiu, care spune că PSD nu mai poate rămâne la guvernare, cu atât mai puțin după ultimele evenimente.

Florin Iepan a intrebat despre Emil Cristescu si a… fost cenzurat de la dezbaterea pentru primarie

Anunțata dezbatere on-line între candidații la Primăria Timișoara, organizată sub „umbrela” Academiei de Advocacy, începe cu o controversă! Regizorul Florin Iepan, invitat să pună întrebări, îl acuză pe Radu Nicosevici de cenzură. Mărul discordiei: o întrebare legată de Emil Cristescu! Actualul primar nu va participă la discuție.

Armanca, cenzurata la TVR3: in loc de interviu cu Basescu, emisiune de sport

Jurnalistul timișorean Brîndușa Armanca acuză cenzura din TVR. Ea a realizat duminică un interviu cu președintele Traian Băsescu, care urma să fie difuzat marți seară, pe TVR Timișoara și TVR3. Cu puțin timp de ora la care era programată emisiunea pe TVR3, Armanca a fost anunțată că ea nu va mai fi transmisă. În locul interviului a fost programat un magazin sportiv. UPDATE: Șeful TVR3 neagă că interviul ar fi trebuit dat pe postul pe care îl conduce.

Top