Arhiva pentru eticheta: emil cristescu

fratii cristescu

Top 300 Capital: Fratii Cristescu, singurii timisoreni in primii 10, cu afaceri in scadere

Top 300 Capital: Fratii Cristescu, singurii timisoreni in primii 10, cu afaceri in scadere

Fraţii Marius şi Emil Cristescu sunt singurii timişoreni din primele zece locuri ale Top 300 Capital – Cei mai bogaţi români. Afacerile lor sunt în scădere, astfel că ei au coborât trei poziții în clasamentul anual întocmit de revista de business.

fratii cristescu

Oficial le merge bine: averea fratilor Cristescu a crescut in ultimul an

E tot mai greu să ajungi în topul celor mai bogați oameni din România: pentru ediția din acest a topului revistei Capital, pragul minim al averii a fost de 20-21 milioane de euro, față de 16-18 milioane, la ediția precedentă. Emil și Marius Cristescu își păstrează locul în clasament, cu o avere în creștere.

Florin Iepan a intrebat despre Emil Cristescu si a… fost cenzurat de la dezbaterea pentru primarie

Anunțata dezbatere on-line între candidații la Primăria Timișoara, organizată sub „umbrela” Academiei de Advocacy, începe cu o controversă! Regizorul Florin Iepan, invitat să pună întrebări, îl acuză pe Radu Nicosevici de cenzură. Mărul discordiei: o întrebare legată de Emil Cristescu! Actualul primar nu va participă la discuție.

fratii cristescu

Fratii Cristescu il acuza pe Robu de dezinformare si manipulare

Încă o reacție neașteptată, în urma declarațiilor politice făcute, în ultimele zile, de primarul Nicolae Robu. După cea a fostului edil șef Gheorghe Ciuhandu, care a spus că alianța cu PSD e singura care poate salva Timișoara de „penibilul” actualului primar, a venit rândul fraților Cristescu! Cei doi oameni de afaceri neagă, așa cum era de așteptat, orice implicare în discuțiile politice.

Emil Cristescu nu l-a influentat pe Robu in materie de pedalat prin centrul Timisoarei

Primarul Nicolae Robu admite că a vorbit cu Emil Cristescu despre interzicerea mersului pe bicicletă în centrul Timișoarei, dar numai la câteva ore după ce și-a expus punctul de vedere pe Facebook. În consecință, omul de afaceri nu are nicio legătură cu schimbarea de optică a edilului șef în materie de pedalat. În altă ordine de idei, mersul pe două roți va fi interzis doar vara, la orele de maxim trafic pietonal.

Director din primarie, sanctionat fiindcă nu-l stia pe Emil Cristescu?

Racordat la vremurile noastre, cunoscutul Radio Erevan și-a „tras” acum și pagină de Facebook, că doar nu era să rămână ca pe vremea lui Marconi. Ba s-a stabilit și în Timișoara, luându-și titulatura de Radio Erevan TM și abordând probleme locale. Printre pamfletele publicate zilnic se strecoară și informații marcate „pe bune”.

Cand Emil Cristescu vorbeste, „baietii” din primarie sunt mucles

Proaspătul viceprimar al Timișoarei, Traian Stoia, explică, printre multe altele, într-un interviu acordat site-ului Tion, și care este relația patronului său, Emil Cristescu, cu municipalitatea. Nu mai e un secret că Stoia a fost împins în funcția de viceprimar de frații Cristescu, cei doi fiind și un fel de patroni spirituali ai USL Timiș.

Fratii Cristescu, la primul „tun” in consiliul local

Ședința festivă a consiliul local, dedicată Zilei Timișoarei, s-a transformat, într-o grabă suspectă, și într-o ședință lucrativă. Nu mai puțin de trei proiecte având conotații imobiliare au fost supuse dezbaterii, toate fiind aprobate. Cel mai controversat proiect a ajuns pentru a treia oară în fața consilierilor, până acum el fiind respins.

Fundaţia Bega, premiata de Ciuhandu

Premiul Municipiului Timişoara pentru Excelenţă în Implicare Socială pe Anul 2011 va fi acordat Fundaţiei Bega. “Este un act de recunoaştere a valorii civice şi comunitare a implicării Fundaţiei Bega în viaţa socială a municipiului Timişoara”, a explicat, marți, primarul Gheorghe Ciuhandu.

Top