Arhiva pentru eticheta: clinica nera

Clinica Nera contestă raportul întocmit de DSP Caraș-Severin

Clinica Nera contestă raportul întocmit de DSP Caraș-Severin

Reprezentanții Clinicii Nera acuză că există inadvertențe în raportul întocmit de către DSP Caraș-Severin. „Raportul a evidențiat o serie de aspecte pe care le vom perfecționa; de la deschiderea clinicii noastre, acum numai un an de zile, am luat toate măsurile pentru ca activitatea desfășurată să fie în conformitate cu normele și avizele corespunzătoare modului

Fotografii cu poveste, pentru o poveste de viata: timisorenii au strans bani pentru Clinica Nera / FOTO

În luna august va fi deschisă Clinica Nera, prima clinică de recuperare oncologică din România, dar, pentru ca acest nobil așezământ să fie perfect funcțional, mai e nevoie de 300.000 de euro. Timișorenii pot contribui la strângerea acestei sume, iar primul pas a fost făcut.

Fotografii de suflet, pentru o actiune de suflet: strangere de fonduri pentru Clinica Nera

60 de fotografii, mai mulți artiști și un singur scop – strângerea de fonduri pentru finalizarea Clinicii Nera, prima clinică de recuperare oncologică din România. Cu doar 50 de lei puteți contribui la ridicarea acestui edificiu unic, dar foarte important pentru bolnavii de cancer și familiile lor.

„Despre sufletul romanesc”, cu Puric si Kappl, pentru Clinica Nera

Timişorenii sunt aşteptaţi miercuri seară, la Filarmonica „Banatul”, la o întâlnire „Despre sufletul românesc”. Dincolo de o întâlnire emoționantă cu Dan Puric, orchestra simfonică şi corul „Ion Românu” ale filarmonicii și Ioji Kappl, ei vor putea face și un gest din suflet: o donație pentru prima clinică de recuperare oncologică din România.

Top