Arhiva pentru eticheta: dan puric

Editorial de Ino Ardelean

Oameni şi purici

Oameni şi purici

Sala Studio a Teatrului Naţional Bucureşti, una de dintre cele mai prestigioase instituţii de cultură din România sau aşa ar trebui să fie, de Ziua Mondială a Teatrului a găzduit un fel de şezătoare de „purici”. Totul s-a transformat într-un imens scandal, fiindcă la pachet cu „maestrul” Dan Puric, invitaţilor li s-a oferit gratuit şi

Dan Puric revine la Timisoara! Conferinta lui va strange bani pentru ranitii de la Colectiv

Actor, scriitor, regizor! Sunt câteva dintre cuvintele care-l descriu pe Dan Puric. Acesta se va afla la Timișoara la sfârșitul săptămânii, pentru a le vorbi bănățenilor despre ce înseamnă „Să fii român”. Toate fondurile obținute de pe urma conferinței vor fi donate către victimele de la Colectiv.

Maria Grapini, acuzata ca face propaganda pro-Putin in PE

Europarlamentarul Cristian Preda susține că Maria Grapini „pune în scenă în forul european o campanie în favoarea acțiunii militare a Rusiei”, prin invitarea la o conferință la Bruxelles a regizorului și actorului Dan Puric. Preda adaugă că Grapini este „cunoscută publicului nostru larg pentru precaritatea educației sale, fiind ignorată cu totul la Bruxelles”.

„Despre sufletul romanesc”, cu Puric si Kappl, pentru Clinica Nera

Timişorenii sunt aşteptaţi miercuri seară, la Filarmonica „Banatul”, la o întâlnire „Despre sufletul românesc”. Dincolo de o întâlnire emoționantă cu Dan Puric, orchestra simfonică şi corul „Ion Românu” ale filarmonicii și Ioji Kappl, ei vor putea face și un gest din suflet: o donație pentru prima clinică de recuperare oncologică din România.

„Suflet romanesc”, cu Dan Puric, pe scena Operei

Actorul Dan Puric revine la Timișoara cu noul său one-man show, care poartă titlul de „Suflet românesc”. Acesta a avut premiera săptămâna trecută și spune, prin pantomimă, povestea ieșirii din comunism a poporului român, a încercării lui de adecvare la sistemul occidental, cu pretul unor umilințe și al unor suferințe majore.

Top