Arhiva pentru eticheta: dan puric

Idolul si Ion Anapoda, cu Dan Puric, la Timisoara

Idolul si Ion Anapoda, cu Dan Puric, la Timisoara

Timișorenii sunt invitați la un spectacol-eveniment al Teatrului Național „I. L. Caragiale” București. Este vorba despre  „Idolul si Ion Anapoda”, pus în scenă de Ion Cojar, după un text semnat de G.M. Zamfirescu, unul din cei mai importanți dramaturgi români din perioada interbelică.

Dan Puric revine la Timisoara! Conferinta lui va strange bani pentru ranitii de la Colectiv

Actor, scriitor, regizor! Sunt câteva dintre cuvintele care-l descriu pe Dan Puric. Acesta se va afla la Timișoara la sfârșitul săptămânii, pentru a le vorbi bănățenilor despre ce înseamnă „Să fii român”. Toate fondurile obținute de pe urma conferinței vor fi donate către victimele de la Colectiv.

Maria Grapini, acuzata ca face propaganda pro-Putin in PE

Europarlamentarul Cristian Preda susține că Maria Grapini „pune în scenă în forul european o campanie în favoarea acțiunii militare a Rusiei”, prin invitarea la o conferință la Bruxelles a regizorului și actorului Dan Puric. Preda adaugă că Grapini este „cunoscută publicului nostru larg pentru precaritatea educației sale, fiind ignorată cu totul la Bruxelles”.

„Despre sufletul romanesc”, cu Puric si Kappl, pentru Clinica Nera

Timişorenii sunt aşteptaţi miercuri seară, la Filarmonica „Banatul”, la o întâlnire „Despre sufletul românesc”. Dincolo de o întâlnire emoționantă cu Dan Puric, orchestra simfonică şi corul „Ion Românu” ale filarmonicii și Ioji Kappl, ei vor putea face și un gest din suflet: o donație pentru prima clinică de recuperare oncologică din România.

„Suflet romanesc”, cu Dan Puric, pe scena Operei

Actorul Dan Puric revine la Timișoara cu noul său one-man show, care poartă titlul de „Suflet românesc”. Acesta a avut premiera săptămâna trecută și spune, prin pantomimă, povestea ieșirii din comunism a poporului român, a încercării lui de adecvare la sistemul occidental, cu pretul unor umilințe și al unor suferințe majore.

Top