Brutăria Moara Maria este mai mult decât un nume. Este o poveste despre pasiune, tradiție și dorința de a transforma grâul într-un simbol al unității și al bucuriei. Această poveste începe în anul 1994, când Constantin Ardelean, un om cu o iubire profundă pentru grâu și pentru tot ceea ce simbolizează pâinea, a pus bazele…
Vino sa ai un Paste #dulcedulce! Cel mai mare consumator de ciocolata belgiana din vestul Romaniei, la tine in cartier / FOTO
Ouă, zahăr, făină, lapte, unt şi… dragoste. Aşa se naşte, mai tot timpul, ceva dulce. Ceva #dulcedulce! Sărbătorile pascale nici nu pot fi întâmpinate altfel decât cu pască pufoasă, cozonaci rotofei şi prăjituri sofisticate, atent decorate. Așa că… de ce să pierzi ore întregi bâjbâind prin bucătărie, când toate acestea sunt la tine în cartier?
Sambata Mare, ziua in care se fac cozonacii
Sâmbăta Mare este ziua în care se fac ultimele pregătiri în bucătărie, se coc cozonacii și pasca Tot acum, se pregătesc hainele pe care le vom purta în noaptea de Înviere, dar și la masa din prima zi de Paște. Românii au o mulțime de tradiții și superstiții legate de această zi.