Arhiva pentru eticheta: Cupa Romaniei baschet

Cupa Romaniei baschet

Cu ochii pe Cupa României. „Leii” din Banat vor să facă istorie la Cluj

Cu ochii pe Cupa României. „Leii” din Banat vor să facă istorie la Cluj

La startul turneului final de patru echipe al ediţiei cu numărul 66 a Cupei României se află şi Baschet SCM Timişoara. Leii din Banat se vor confrunta, duminică, chiar cu echipa organizatoare a Turneului Final Four, U Cluj-Napoca.

timisoara - pitesti

“Leii” din Banat, victorie clară în ultimul meci al anului

SCM Timişoara s-a impus cu scorul de 91-66 (24-7, 19-13, 17-23, 31-23), în această seară, pe teren propriu, în faţa grupării BCMU FC Argeş Piteşti, în prima manşă din sferturile de finală ale Cupei României, luând astfel o opţiune serioasă pentru calificarea la turneul Final Four. Timişorenii au câştigat trei din cele patru perioade de joc, doar în actul al treilea oaspeţii reuşind să pună probleme.

baschet cupa romaniei

A plouat cu “triţe”! Leii din Banat, calificare facilă în turul 3 al Cupei României

A fost până la urmă un galop de sănătate pentru „Lei”. Baschetbaliştii bănăţeni s-au calificat la pas în turul 3 al Cupei României după ce au învins şi în retur SCM Galaţi. A fost 93-85 pentru SCM Timişoara, dar după un meci mai uşor decât o arată scorul, ecartul fiind la un moment dat de 22 de puncte.

SCM Timișoara

Leii din Banat bat „câinii” din Bucureşti în Cupa României la baschet

SCM Timișoara a câștigat prima manșă a dublei cu Dinamo Știința București. Disputele contează pentru sferturile de finală ale Cupei României la baschet masculin, 86-75, într-un joc disputat în Sala Constantin Jude. Partida a demarat spectaculos, cu multe schimbări la conducere pe parcursul unui prin sfert extrem de bogat în realizări pe tabela de marcaj.

Top