Arhiva pentru eticheta: DEEE

Timișorenii au scăpat de 80.000 de kilograme de deșeuri electrice și electronice în cadrul campaniei Ecoarena

Timișorenii au scăpat de 80.000 de kilograme de deșeuri electrice și electronice în cadrul campaniei Ecoarena

Peste o mie de timișoreni au apelat la serviciul de colectare a echipamentelor electrice vechi, furnizat în cadrul campaniei Ecoarena. În total, s-au colectat deșeuri aparatură electrică și electronică în cantitate de 80.000 de kilograme. Timișorenii dau în continuare dovadă de atitudine eco-responsabilă și dovadă stau cele peste 1000 de comenzi de ridicare pentru deșeurile

Au predat electronice vechi, au castigat la tombola!

Primăria Municipiului Timişoara şi Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec au organizat, în această lună, două acţiuni de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice. Nu mai puțin de 20 tone DEEE-uri au fost strânse cu această ocazie, iar cei care au scăpat de vechile aparate electrice au participat la o tombolă.

Doua zile de colectare de DEEE! Vedeti unde puteti duce televizoarele vechi

Aveți un televizor antic sau un frigider de pe vremea bunicii și nu știți ce să faceți cu ele? Puteți scăpa de ele în luna martie, când vor avea loc două acțiuni de colectare a deșeurilor din echipamentele electrice şi electronice. Mai mult, puteți câștiga și premii la o tombolă și veți primi și tichete cadou.

Au aruncat si… au castigat! Cine a luat premiile la tombola RoRec

Primăria Timişoara și Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec au organizat, în martie, două acţiuni de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice. În urma acestor acţiuni au fost colectate 13 tone DEEE-uri, iar cei care au participat au primit bilete la tombolă. O parte dintre au câștigat frigidere, cuptoare cu microunde și altele.

Poftiti la reciclat! Timisenii pot sa scape de electrocasnicele vechi si sa ajute judetul in acelasi timp

Timișenii au ocazia să își dovedească simțul civic și să ajute și mediul înconjurător în același timp. Tot ce trebuie să facă este să doneze deșeurile și echipamentele electronice și electrocasnice vechi, de care nu mai au nevoie. Mai mult, inițiativa pornită de Asociația Română de Reciclare RoRec va premia județul pentru dedicarea lui. Acțiunea va desfășura până la 31 august.

Colectare DEEE, la Giroc si Chisoda

Asociația Română pentru Reciclare RoRec organizează a patra acțiune de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) dn acest an. Campania „Locul deșeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!” are loc sâmbătă, în Giroc și Chișoda.

Trimiteti DEEE la plimbare!

Primăria Timişoara continuă acţiunile de colectare selectivă a deşeurilor din echipamente electrice şi electronice (DEEE). În această lună vor avea loc două acţiuni, în cadrul campaniei „Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare”.

Patrula de reciclare, la final

Copiii din mai multe şcoli timişorene au învăţat cum să colecteze selectiv deşeurile şi cum să le explice şi altora de ce este necesar să facă acest lucru. Rezultatele campaniei de educaţie ecologică „Patrula de reciclare”, desfăşurată în perioada 15 aprilie – 31 mai, vor fi prezentate, luni, la primărie.

Locul deseurilor nu este in casa!

Primăria Timişoara continuă parteneriatul cu Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec, privind promovarea acţiunilor de colectare selectivă a deşeurilor din echipamentele electrice şi electronice (DEEE). Sâmbătă are loc o nouă astfel de acţiune, în cadrul campaniei „Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare”.

Top