Arhiva pentru eticheta: doliu

ionut popa

Doliu în fotbalul românesc. A murit Ionuţ Popa

Doliu în fotbalul românesc. A murit Ionuţ Popa

Ionuţ Popa, unul dintre cei mai carismatici antrenori din fotbalul românesc, s-a stins astăzi din viaţă. El era internat, în stare gravă, de mai multe zile la Spitalul Judeţean Arad. Avea 67 de ani, împliniţi în luna aprilie. Ionuț Popa a murit la Spitalul Județean Arad, acolo unde era internat din data de 9 iunie,

Revoluționar, după 29 de ani: „Îmi pare rău că foarte mulți dintre noi înțelegem această libertate greșit”

Zi de doliu în Timișoara și steaguri în bernă la instituțiile publice din urbe. Au trecut 29 de ani de când primii oameni erau secerați de gloanțe pe străzile orașului. În Timișoara au fost organizate slujbe de pomenire ale eroilor la diferite biserici din oraș și la Catedrala Mitropolitană, au fost depuse coroane de flori și lumea și-a amintit de cei care au plecat luptând pentru libertate.

Joi se prezinta lista celor care ar putea sa-i ia locul Mitropolitului Corneanu

La Catedrala Mitropolitană din Timișoara s-a ținut, joi, parastasul de 40 de zile de la moarte Mitropolitului Banatului Nicolae Corneanu. Se încheie astfel perioada oficială de doliu și urmează o ședință a Sfântului Sinod, unde se va discuta cine sunt candidații care ar putea să-l înlocuiască pe Înalt Preasfințitul Corneanu.

Top