Arhiva pentru eticheta: epurare

Continua epurarile in lotul lui Poli! Echipa timisoreana se mai desparte de un veteran

Continua epurarile in lotul lui Poli! Echipa timisoreana se mai desparte de un veteran

Poli se mai desparte de cel puţin un jucător cu state vechi! Dan Alexa continuă curăţenia în lotul lui Poli, urmând să mai pună pe liber un jucător din vechea gardă, după ce ultima oară l-a anunţat pe Răzvan Trandu că renunţă la serviciile lui.

Cand violatorii vor cere sterilizarea lui Alin Popoviciu

Și dacă mâine și-ar frânge cariera politică din nu știu ce motive caraghioase, vicepreședintele PDL Alin Popoviciu n-ar mai avea de ce să-și facă griji. Sigur va rămâne în anale, iar o istorie fie ea și hazlie l-ar prezenta ca omul care a dus servieta lui Constantin Ostaficiuc, parlamentarul care s-a luat la trântă cu vrăjitoarele și politicianul care a propus sterilizarea violatorilor.

Agricultorii, chemati sa incheie contracte pentru namol

Nămolul de epurare este cel mai bun îngrășământ organic pentru sol. Mai bun decât tradiționalul îngrășământ de grajd, iar comparativ cu cel mai popular îngrășământ chimic (dă plantelor randament dublu. În plus, e gratis. Agricultorii din județul Timiș renunță la îngrășământul chimic pentru nămol rezultat în urma procesului de epurare a apei în cea mai modernă stație din țară.

CJT ia in proprietate ceea ce a construit

Din bugetul de anul trecut, Consiliul Judeţean Timiş a realizat două investiţii: o ministaţie de epurare la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Ciacova şi două locuinţe protejate, la Lugoj. Ambele investiţii au fost realizate de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş, pe terenurile proprietatea publică a judeţului şi în administrarea consiliului judeţean.

Top