Arhiva pentru eticheta: filiale

tel drum

Tsunami în PSD. 28 de lideri de filiale ar fi trecut în tabăra anti-Dragnea

Tsunami în PSD. 28 de lideri de filiale ar fi trecut în tabăra anti-Dragnea

Scandalul din interiorul PSD atinge cote nebănuite acum ceva timp. Nu mai puțin de 28 de lideri de filiale județene ar fi semnat o scrisoare prin care solicită demisia lui Liviu Dragnea atât din fruntea partidului, cât și a Camerei Deputaților.

Felicitat de sefii partidului, Bojin va demite 10% din sefii organizatiilor locale PSD

În ciuda faptului că PSD a obţinut la alegerile europarlamentare cel mai bun procent înregistrat vreodată în Timiş, 10% dintre şefii de organizaţii locale sunt ameninţaţi cu demiterea. Este vorba despre organizaţiile unde PSD a pierdut sau a scos un scor mult sub media pe judeţ. Pe de altă parte, Titu Bojin a fost felicitat de liderii partidului, deși a scos „doar” 33% pe județ, iar senatorul Ilie Sârbu anunțase sancțiuni pentru cei care obțin sub 35 de procente.

Sarbu cere demisii in alb ale sefilor de filiale PSD care nu fac 35% la europarlamentare

Fiindcă e campanie electorală, senatorul de Timiș Ilie Sârbu şi-a găsit timp să ajungă și pe la Timișoara. Chiar la petrecerea câmpenească de 1 mai, socrul premierului i-a amenințat pe liderii de filiale judeţene că dacă nu fac măcar 35% la alegerile europarlamentare, se va lăsa cu demisii. Asta, pentru că acum e mult simplu să aduni voturi decât pe vremea când el conducea CJ Timiș și era în opoziție.

Top