Arhiva pentru eticheta: ibiza

Robu canta la Ibiza, tiganii petrec in Timisoara

Robu canta la Ibiza, tiganii petrec in Timisoara

Pe nisipul din Ibiza, primarul Robu dă dovada talentului său artistic, compunând piesa „Ca marea”, bine primită de „criticii” muzicali ai primarului, care îi reproșează că și-a ratat cariera. În timp ce Robu compunea, țiganii o ardeau în deja tradiționalele paranghelii de vară. O vară de care „Varanul” Voiculescu s-a ascuns la „răcoare”.

Ce se poate implementa la Timisoara din Ibiza: doar un concert Avicii! /

A vizitat unul dintre cele mai faimoase cluburi din Ibiza, a „empatizat” cu 10.000 de oameni și acum se gândește să le ofere și timișorenilor o astfel de experiență, la un concert Avicii. E singura idee cu care a venit primarul Nicolae Robu din concediu, edilul recunoscând că nu se pot aplica la Timișoara cele văzute la Ibiza.

„Tezele de la Ibiza” ajung si pe mailurile functionarilor de la primarie

Prima postare făcută pe Facebook, din concediu, de primarul Nicolae Robu, ar putea ajunge subiect de… extemporal pentru angajații municipalității. Asta susțin cei de la Radio Erevan TM, care fac publică, pe aceeași rețea de socializare, dovadă că edilul își ține în priză subalternii, chiar și de la mii de kilometri distanță.

Mesaj din Ibiza: Nimic nu se compara cu fericirea de a-i face pe altii fericiti

N-a rezistat nici măcar o zi fără să scrie ceva pe Facebook, așa că, abia ajuns la Ibiza, primarul Nicolae Robu a postat, marți dimineață, un mesaj cu tentă… filozofică. Edilul pare să se fi consolat cu ideea că binele făcut se uită în timp, dar asta nu-l va împiedica să-și ducă la bun sfârșit proiectele.

Top