Arhiva pentru eticheta: ipad

Ipad-uri pentru consilierii locali de la Timișoara. Adio, proiecte pe hârtie

Ipad-uri pentru consilierii locali de la Timișoara. Adio, proiecte pe hârtie

CL Timișoara intră și el în secolul XXI. Consilierii locali au primit Ipad-uri, după ce primăria a încheiat un nou contract cu un furnizor de servicii de telefonie mobil, fixă și Internet. Acesta este valabil pe 12 luni și are o valoare de aproape 113.000 euro.

Robu TV, la primele productii, „spionii cu Ipad” se extind / VIDEO

Casa de producție a TNL Timiș, cunsocută și ca „Robu TV”, a realizat primele filmulețe privind lucrările de la amenajarea zonei unde era amplasat „acvariul” din centrrul Timișoarei. Primarul Nicolae Robu, supărat pe prestația muncitorilor, a decis să-i trimită pe tinerii liberali la filmări. Echipele de operatori ad-hoc vor putea fi văzute, de acum înainte, în tot orașul.

Bumbesti-Livezeni

Primarul Robu s-a trezit din nou dintr-un vis urât. Plin de sudori, edilului liberal i s-a arătat că o neînsemnată firmă moldavă are niște interese momentan ascunse pentru blocarea afacerii Timișoarei cu incineratorul. Și că respectiva persoană juridică tot contestă nu știu ce proceduri pentru ca administrația de pe Bega să nu poată scoată la licitația electronică mândra lucrare.

Top