Arhiva pentru eticheta: laszlo borbely

Consilier de stat, la Timisoara: Trebuie sa-i atragem inapoi pe romanii plecati in strainatate

Consilier de stat, la Timisoara: Trebuie sa-i atragem inapoi pe romanii plecati in strainatate

La teorie stăm bine și… vom sta și mai bine. Laszlo Borbely, consilier de stat și coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă, s-a întâlnit, la Timișoara, cu reprezentanții instituțiilor din regiunea de vest, pentru a discuta despre strategia de dezvoltare durabilă a României. Urmează proiecte care să îmbunătățească viața de zi cu zi.

Finantare importanta pentru colectarea selectiva a gunoaielor

Ministrul László Borbély a semnat, luni, un contract de finanţare în valoare de aproape 41 de milioane de euro pentru un proiect prin care judeţul Timiș va beneficia de un sistem integrat de management al deşeurilor. Potrivit înaltului demnitar, colectarea selectivă ar urma să fie implementată la nivelul întregului judeţ.

Ministrul Mediului, sub lupa DNA

Premierul Emil Boc nu a fost înştiinţat de Direcţia Naţională Anticorupţie despre o acuzaţie oficială împotriva ministrului Mediului, Laszlo Borbely. Potrivit DNA, Borbely ar fi beneficiat de lucrări pentru amenajarea unui apartament, în schimbul influenţei sale în atribuirea unor contracte de lucrări ale „Apele Române” către o firmă din Negreşti Oaş.

Top