Arhiva pentru eticheta: liceul moisil

Primăria Timișoara a finalizat un Laborator digital la Liceul Grigore Moisil. Bugetul participativ își arată efectele/Foto

Primăria Timișoara a finalizat un Laborator digital la Liceul Grigore Moisil. Bugetul participativ își arată efectele/Foto

Primăria Timișoara a investit aproximativ 80.000 de euro de la bugetul local pentru amenajarea unui laborator digital la Liceul Teoretic ”Grigore Moisil” din Timișoara, în clădirea unde funcționează Școala Generală 22, din Piața Bălcescu. Proiectul a fost pus la punct în urma propunerilor și voturilor primite de la cetățeni în cadrul programului ”Timișoara decide!”, primul

Elevii de la Moisil, de capul lor la Balul Bobocilor! Scoala nu-si asuma raspunderea pentru distractia din club

Balurile bobocilor de la licee sunt evenimente mult așteptate de copii. În contextul tragediei de la Colectiv, unele școli au decis să suspende, în acest an, tradiția. Altele, cum este și cazul Liceului „Grigore Moisil”, au hotărât să se spele pe mâini de orice responsabilitate și i-au pus pe părinți să semneze un act prin care aceștia se obligă să le explice copiilor lor că nu au voie să bea și să fumeze!

La scoala, ca-n Occident! Clasele 0 si I de la Moisil s-au mutat pe strada Doja

Parchet ca-n reviste, mobilier modern și multă, multă lumină. Așa arată noile săli de clasă pentru elevii din clasele zero și întâi de la Liceul „Moisil”. Imobilul a fost în sfârșit redeschis, după un an și jumătate de la începerea lucrărilor de reabilitare și multe probleme. Transformarea a costat mai bine de jumătate de milion de euro. Fațada va fi gata peste aproximativ o lună.

O noua promisiune pentru corpul de pe Doja de la Liceul Moisil: luna noiembrie

Corpul Liceului „Grigore Moisil” de pe strada Gh. Doja este aproape gata să-i primească pe cei mai mici elevi ai școlii. Lucrările trebuie terminate până pe 1 noiembrie, după care urmează efectiv mutarea copiilor. Termenul inițial de finalizare a acestei lucrări a fost… anul trecut.

La Moisil, anul scolar a inceput cu o… nereusita personala a viceprimarului Diaconu / FOTO

Printre sute de elevi, părinți sau bunici, la Liceul „Grigore Moisil” s-a dat oficial startul unui nou an școlar. Din păcate, reabilitarea unuia dintre corpurile liceului, cel de pe strada Doja, încă nu e gata. Viceprimarul Dan Diaconu spune totuși că, peste câteva săptămâni, micuții din clasele 0 și I se vor muta în spațiul proaspăt amenajat.

Cand muncitorii nu-s… acasa, cainele sta la fereastra! Pauza pe santierul de pe strada Doja

Muncitorii care fac reabilitarea corpului de clădire al Liceului „Moisil” de pe strada Gh. Doja și-au luat liber încă de la mijlocul săptămânii, probabil ca să nu păcătuiască prea tare. Au lăsat în locul lor un paznic de nădejde care stă la geam. Nu mai departe de începutul lunii, reprezentanții PMT lăudau ritmul alert în care se muncește pe șantierul aflat deja în întârziere.

La „Moisil”, pe strada Doja, se lucreaza in sfarsit, dupa multe luni de pauza

Lucrările de reabilitare la corpul de clădire al Liceului „Moisil” de pe strada Gh. Doja merg într-un ritm alert. Ele ar fi trebuit terminate în noiembrie 2014, însă au fost întrerupte în vara anului trecut și reluate abia la finele lunii ianuarie.

Top