Arhiva pentru eticheta: Liga Nationala baschet

timisoara - sibiu

Nimic nou sub panou! SCM Timișoara pierde cu Sibiul

Nimic nou sub panou! SCM Timișoara pierde cu Sibiul

Încă un eșec pentru SCM Timișoara în Top 6. Bănățenii au pierdut acasă un meci pe care îl aveau la un moment în mână. În cele din urmă Sibiul s-a impus cu 71-61, mult mai greu însă decât o arată scorul. Forma slabă a rezervelor, dar și a căpitanului echipei și recuperarea defectuoasă a adus la această înfrângere.

dinamo - scm timisoara

Eșec durerors după un meci strâns. SCM Timişoara pierde la Dinamo

Seria pozitivă pentru SCM Timișoara se oprește în această seară. După un meci pe muchie de cuțit, în care gruparea bănățeană a avut trei jucători accidentați, iar Mirel Dragoste a devenit și el indisponibil la mijlocul sfertului al patrulea, „Leii din Banat” au cedat la București. A fost 84-76 pentru Dinamo, care s-a impus și în meciul tur. Ambele echipe și-au adjudecat câte două sferturi, dar gazdele au avut plusul care le-a adus victoria.

SCM Timisoara

Test dificil în Bănie. SCM Timişoara dorește să își mențină seria de victorii

Al nouălea “examen” susţinut de “lei” bănăţeni în actuala ediţie a Ligii Naţionale de baschet masculin va avea loc duminică, de la ora 19.00, la Craiova. Echipa bănățeană a legat trei victorii, două în Cupa României şi una în campionat, şi ţinteşte al patrulea succes în grupa valorică A.

Top