Arhiva pentru eticheta: Liga Nationala baschet

timisoara - cluj

Atât de aproape, dar nu destul! „Leii din Banat” au pierdut dramatic meciul cu UBT Cluj

Atât de aproape, dar nu destul! „Leii din Banat” au pierdut dramatic meciul cu UBT Cluj

SCM Timișoara a primit vizita lui U-BT Cluj-Napoca într-un meci din cadrul etapei a 12-a a Ligii Naționale de baschet masculin. Meciul, unul spectaculos care a făcut o bună propagandă baschetului, s-a încheiat cu scorul de 89-92 (30-18, 23-25, 12-25, 24-24) pentru U-BT Cluj-Napoca.

dinamo - scm timisoara

Eșec durerors după un meci strâns. SCM Timişoara pierde la Dinamo

Seria pozitivă pentru SCM Timișoara se oprește în această seară. După un meci pe muchie de cuțit, în care gruparea bănățeană a avut trei jucători accidentați, iar Mirel Dragoste a devenit și el indisponibil la mijlocul sfertului al patrulea, „Leii din Banat” au cedat la București. A fost 84-76 pentru Dinamo, care s-a impus și în meciul tur. Ambele echipe și-au adjudecat câte două sferturi, dar gazdele au avut plusul care le-a adus victoria.

SCM Timisoara

Test dificil în Bănie. SCM Timişoara dorește să își mențină seria de victorii

Al nouălea “examen” susţinut de “lei” bănăţeni în actuala ediţie a Ligii Naţionale de baschet masculin va avea loc duminică, de la ora 19.00, la Craiova. Echipa bănățeană a legat trei victorii, două în Cupa României şi una în campionat, şi ţinteşte al patrulea succes în grupa valorică A.

Top