Arhiva pentru eticheta: lucian caldararu

Matei Creiveanu

City-managerul Timișoarei luat la bani mărunți de consilierul liberal Lucian Căldăraru: Ați fost în Parcul Botanic? Mă ia o durere de stomac!

City-managerul Timișoarei luat la bani mărunți de consilierul liberal Lucian Căldăraru: Ați fost în Parcul Botanic? Mă ia o durere de stomac!

City managerul cu experiență bancară al Timișoarei a fost luat la întrebări de consilierul local liberal, Lucian Căldăraru. Acesta l-a ”interpelat pe Matei Creiveanu despre curățenia din oraș, mai bine spus lipsa acesteia. Căldăraru a fost extrem de supărat din cauza lipsei de curățenie din oraș, mai ales din anumite parcuri. „Domnule administrator public, am

Nomenclaturistii si securistii vor avea interzis la titlul de cetatean de onoare al Timisoarei

Reguli cât mai stricte pentru viitorii cetățeni de onoare ai Timișoarei – asta își doresc consilierii locali. Un liberal și trei social-democrați au cerut modificarea HCL care stabilește cum pot fi decernate aceste titluri. Niciun fost membru PCR cu funcție sau colaborator al Securității nu ar trebui să fie onorat astfel în orașul de pe Bega.

Revolutionarii timisoreni s-au saturat de proteste si nu-si sustin colegii din Bucuresti

Sutele de revoluţionari care protestează la Bucureşti cerând respectarea legii care le conferă mai multe drepturi nu îi mişcă pe colegii lor de la Timişoara. Revoluţionarii timişoreni nu vor nici să se alăture protestului de la Bucureşti şi nici să organizeze eventuale mişcări de stradă la Timişoara. Protestele din Capitală vin după ce Guvernul a decis să reverifice calitatea de revoluţionar a celor ce deţin certificate şi a blocat plata indemnizaţiilor.

Top