Arhiva pentru eticheta: maluri

Malurile Begai sunt gata! De anul viitor vor circula gratuit si vaporasele / FOTO

Malurile Begai sunt gata! De anul viitor vor circula gratuit si vaporasele / FOTO

Proiectul de reamenajare a malurilor canalului Bega s-a încheiat oficial. Timp de mai bine de doi ani, s-a lucrat pe ambele maluri ale Begăi, de la Uzina de Apă la Podul Modoș. Din 2016, spune primarul, pe Bega vor circula, în faza de experiment, și vaporetele, transportul în comun urmând să fie gratuit.

Copacii stau in calea reabilitarii malurilor Begai

Proiectul de reabilitare a malurilor Begăi nu a arătat bine nici măcar pe planșetele arhitecților. Cu toate acestea, a început să fie pus în practică și, după câteva zile, a văzut toată lumea că aleile sunt greșit dimensionate. Primarul Nicolae Robu a ajuns la concluzia că trebuie să ia măsuri, pentru că nu vrea să fie „paratrăsnet”.

Reabilitarea malurilor Begai incepe in aceasta toamna

Care este legătura între înlocuirea treptelor Catedralei Mitropolitane și reabilitarea malurilor Begăi? Ambele lucrări sunt executate de o firmă din Arad, care pare să fi prins cheag la Timișoara. Malurile Begăi vor fi reparate în următoarele 23 de luni, iar primăria vrea să cumpere și vaporetto.

Cu 10 milioane de euro, viceprimarul Stoia viseaza plaje ca pe malul Senei

Reabilitarea malurilor Begăi e doar în stadiul de proiect, însă viceprimarul Traian Stoia are planuri mărețe. Plajă, loc de scaldă și de pescuit, vaporașe: nimic nu lipsește din lista social-democratului, care crede că la Timișoara ar putea fi ca… la mare. Sau măcar ca la Paris, vara, pe malul Senei. Ideile lui Stoia ar costa zece milioane de euro, iar banii ar urma să vină de la Ministerul Mediului.

Top