Arhiva pentru eticheta: materiale de constructii

Firmele din Timis pot participa gratuit la doua targuri in Grecia

Firmele din Timis pot participa gratuit la doua targuri in Grecia

Un program susținut de guvernul Greciei oferă posibilitatea firmelor timișene să participe gratuit la două expoziții internaționale care vor avea loc în februarie și martie, la Atena. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș facilitează participarea antreprenorilor locale la aceste evenimente.

Stoia vrea taxe pentru masinile grele parcate pe domeniul public / FOTO

Materiale de construcție depozitate pe străzi și utilaje grele parcate pe unde nici nu te aștepți. E un peisaj des întâlnit mai ales la periferia Timișoara și sesizat, în cele din urmă, și de un oficial al primăriei. Viceprimarul Traian Stoia spune că firmele de construcții ar trebui să plătească pentru că ocupă domeniul public.

Primaria din „cea mai bogata localitate din Romania” isi bate joc de localnici

Victor Malac, primarul din Dumbrăviţa, face legea după bunul său plac în comuna pe care o conduce de un an. Deși stau în „cea mai bogată localitate din România”, unii dumbrăvițeni n-au parte de liniștea și aerul curat pe care și le doreau când s-au mutat din oraș. Primăria îi poluează la greu, pentru că-și ține lângă casele lor utilajele grele și materialele de construcții.

Top