Arhiva pentru eticheta: muncitor

Muncitor prabusit din picioare de pe o schela din Piata Unirii / FOTO

Muncitor prabusit din picioare de pe o schela din Piata Unirii / FOTO

Un muncitor care lucra la reabilitarea unei clădiri din Piața Unirii și-a pierdut cunoștința, marți după-amiază. Un medic aflat în zonă i-a acordat primul ajutor și a fost chemat de urgență un echipaj SMURD.

A murit strivit sub o sonda!

Un bărbat de 49 de ani a murit în condiții cumplite, sâmbătă, în timp ce se afla la serviciu. El încerca să citească ceasul unei sonde, când a fost strivit sub manivela contragreutății. N-a avut nicio șansă, așa că medicii n-au putut decât să constate decesul acestuia.

Mort intr-o baraca de pe santierul Michelangelo

Un muncitor a fost găsit mort într-un dintre barăcile de lângă podul Michelangelo. E foarte posibil ca decesul să fi survenit din cauze naturale, dar polițiștii au deschis o anchetă care urmează să stabilească exact ce s-a întâmplat. Trupul bărbatului de 61 de ani a fost descoperit de unul dintre inginerii care lucrează pe șantierul de

Timisoreanule, dormi linistit! Nea Jean munceste pentru tine

Timișoreanul Ioan Gârboni, fost candidat la scaunul de primar al Timișoarei, s-a retras la un moment dat din cursa electorală, anunțându-și susținerea pentru Nicolae Robu. Motivul: a crezut, la fel ca alți mulți timișoreni care au vrut schimbarea, că, odată ajuns primar, Robu va face curățenie în primărie, începând cu persoana secretarului instituției.

Top