Arhiva pentru eticheta: muncitor

Muncitor prabusit din picioare de pe o schela din Piata Unirii / FOTO

Muncitor prabusit din picioare de pe o schela din Piata Unirii / FOTO

Un muncitor care lucra la reabilitarea unei clădiri din Piața Unirii și-a pierdut cunoștința, marți după-amiază. Un medic aflat în zonă i-a acordat primul ajutor și a fost chemat de urgență un echipaj SMURD.

A murit strivit sub o sonda!

Un bărbat de 49 de ani a murit în condiții cumplite, sâmbătă, în timp ce se afla la serviciu. El încerca să citească ceasul unei sonde, când a fost strivit sub manivela contragreutății. N-a avut nicio șansă, așa că medicii n-au putut decât să constate decesul acestuia.

Mort intr-o baraca de pe santierul Michelangelo

Un muncitor a fost găsit mort într-un dintre barăcile de lângă podul Michelangelo. E foarte posibil ca decesul să fi survenit din cauze naturale, dar polițiștii au deschis o anchetă care urmează să stabilească exact ce s-a întâmplat. Trupul bărbatului de 61 de ani a fost descoperit de unul dintre inginerii care lucrează pe șantierul de

Timisoreanule, dormi linistit! Nea Jean munceste pentru tine

Timișoreanul Ioan Gârboni, fost candidat la scaunul de primar al Timișoarei, s-a retras la un moment dat din cursa electorală, anunțându-și susținerea pentru Nicolae Robu. Motivul: a crezut, la fel ca alți mulți timișoreni care au vrut schimbarea, că, odată ajuns primar, Robu va face curățenie în primărie, începând cu persoana secretarului instituției.

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com