Arhiva pentru eticheta: acvariu

acvariu

Cauți să montezi niște acvarii de peşti în casă? Iată care pești sunt mai ușor de îngrijit

Cauți să montezi niște acvarii de peşti în casă? Iată care pești sunt mai ușor de îngrijit

Dacă ne întrebăm ce înseamnă pentru un pește să fie ușor de îngrijit, vom spune că este unul ușor de hrănit, întreținut, rezistent la majoritatea bolilor peștilor și că poate trăi și se poate adapta la diverse medii acvatice. De aceea, vă vom prezenta câteva specii de pești de apă dulce frumoși și ușor de

Umbra „acvariului” pluteste inca pe la primarie! Expropriere si 150.000 de euro, in loc de un teren

Acum doi ani, pentru a scăpa de „acvariul” din Piața Victoriei și a intra în posesia subpasajului, primăria oferea proprietarilor acestora trei terenuri. Schimbul complet nu s-a făcut însă nici până azi. Lipsește o hotărâre de guvern, așa că acum se recurge la expropriere și despăgubire în bani, pentru o parte din subpasaj. UPDATE: 21 de consilieri locali au votat „pentru” și doi s-au pronunțat împotrivă.

nicolae robu

Popoviciu crede ca Robu nu e destul de barbat ca sa-l confrunte

Deputatul Alin Popoviciu e convins că primarul Nicolae Robu n-are curaj să discute cu el față în față. PDL-istul îi cere public liberalului să nu mai fugă de el, ci să-l confrunte bărbătește. Ultima oară, Robu s-ar fi blocat în salonul de protocol al aeroportului, când l-a văzut pe Popoviciu la câţiva metri.

Popoviciu: Primaria a dat pe sest 1.000.000 de euro pentru mutarea „acvariului”

Deputatul PDL Alin Popoviciu a prezentat, marți, o factură din luna martie 2013, prin care se confirmă faptul că primăria a achitat firmei SC Art SRL 4,6 milioane de lei. Cu acești bani ar fi fost achiziționat un spațiu din subpasajul din Piația Operei. Viceprimarul Traian Stoia spune că e prostie și că nu e vorba de bani reali.

Ca sa scape de „acvariu”, primaria a tepuit ADP

În goana nebună de a-şi respecta promisiunea electorală privind demolarea „acvariului” din centru Timişoarei, primarul Nicolae Robu a trecut peste orice. Deși iniţial s-a spus că cele trei spaţii cedate în schimbul „acvariului” nu valorează mare lucru, totul a fost doar o cacealma. Primăria şi-a bătut joc de investiţia făcută de societatea din subordine, ADP, în Piaţa 700.

Parcarea din Piata 700 data proprietarilor „acvariului”, motiv de disputa in CL

Consilierii locali ar fi trebuit să voteze joi un proiect de hotărâre care urma să decidă cum vor fi acoperite pierderile ADP, după ce terenul pe care a fost amenajată o parcare în Piața 700 a fost dat la schimb către proprietarii „acvariului”. Nicolae Robu l-a retras însă de pe ordinea de zi.

Dupa noua luni de mandat Robu, „acvariul” a disparut

Foarte mândru, la nouă luni după ce și-a preluat mandatul, primarul Nicolae Robu a anunţat, miercuri, că „acvariul” din Piaţa Operei nu mai există, copacii din zonă au fost cosmetizaţi, iar Castelul Huniade se vede foarte bine. PMT nu e însă în posesia întregului subpasaj, din cauza unei probleme legate de un teren oferit la schimb.

Probleme in paradis? Robu, faultat in ziarul lui Busoi

Cu toate că se află la putere la nivel local și central, tensiunile în interiorul organizației PNL Timiș sunt departe de-a fi stinse. Dacă, până acum, ele au fost cât de cât estompate, mai nou au ajuns să fie publice. Și unde? Chiar în ziarul considerat oficios al PNL Timiș. Mai exact, el aparține (e drept, nu și în acte) europarlamentarului Cristian Bușoi, vicepreședinte al filialei.

„Acvariul” nu s-a demolat, dar proprietarii lui s-au si instalat pe terenul din Piata 700

La o lună de la momentul în care Nicolae Robu i-a scos primul șurub și în ciuda promisiunilor, „acvariul” e tot în Piața Victoriei. Proprietarii lui s-au mișcat însă mult mai repede și și-au delimitat deja unul dintre terenurile pe care le-au primit de la municipalitate.

Cu surubul, ca Mambo Siria

Primarul Nicolae Robu și-a luat fotografii, casca de protecție albastră și a declanșat la final de an „Operațiunea Șurubul”, tocmai când cu toții ne așteptam să pună punct „Operațiunii Acvariul”. Lejer putem conveni că e bine și așa, de vreme ce timpul scurs de la deșurubarea șurubului originar și eliberarea spațiului din centrul urbei nu va fi mai mare de două-trei săptămâni, hai o lună.

„Acvariul” a pierdut un magazin, restul, la anul / FOTO

Primarul Nicolae Robu și-a văzut visul cu ochii: sâmbătă la prânz a început demolarea „acvariului”. Liberalul a și scos, demonstrativ, primele două șuruburi de la singurul spațiu care va dispărea deocamdată. Momentan, atât covrigăriile, cât magazinul alimentar sunt deschise. Mai mult decât atât, la restaurant va fi organizată și o petrecere de Revelion.

Cazul „acvariului” sau cum sunt gestionati banii timisorenilor

Până în ajunul Crăciunului, vom fi părtași la deznodământul uneia dintre cele mai mari și controversate epopei din istoria recentă a Timișoarei. E vorba de celebrul „acvariu” din Piața Operei, care urmează să fie demolat, potrivit primarului Nicolae Robu. Dincolo de tot felul de ilegalități, cârdășii, șmenuri grosolane, povestea „acvariului” este un alt exemplu dintr-o nesfârșită serie privind modul în care instituții ale statului folosesc banul public după cheful și mărimea mușchilor celor care le conduc.

Top