Arhiva pentru eticheta: palestina

Palestinienii se pregatesc de afaceri si turism cu timisorenii

Palestinienii se pregatesc de afaceri si turism cu timisorenii

Turism și consultanță economică – sunt doar primii doi pași în direcția înfrățirii dintre Timișoara și orașul palestinian Jenin. Ambasadorul Palestinei în România, Excelenţa Sa Ahmed Aqel, a venit în orașul de pe Bega însoţit de o delegaţie de oficiali din care face parte și primarul orașului Jenin.

Reportaj din Tara Sfanta: Palestinienii isi reconstruiesc tara si asteapta turisti romani la Biserica Nasterii Mantuitorului

În 2012, dacă pleci spre Țara Sfântă – și palestinienii își numesc la fel țara, pentru că aici s-a născut Nazarineanul – primești toate avertismentele posibile. Afli că e conflict. Că o vestă anti-glonț nu ar strica, că e periculos și că femeile au fața acoperită, într-o societate musulmană extremă. La fața locului găsești lucrurile total diferit.

Ambasadorul palestinian in Romania saluta rezolutia ONU

Palestina a devenit, în urma unui vot al Adunării Generale a ONU, stat observator la Organizaţia Naţiunilor Unite, rezoluţia primind 138 de voturi pentru, nouă împotriva şi 41 de abţineri. Ambasadorul Teritoriilor Palestiniene în România, Ahmed Aquel, spune că este cel mai bun lucru care s-a întâmplat poporului său după mult timp.

Top